2012. július 4. szerda

A Petesmalmi Vidrapark képes túrabeszámolója

2012. június 30-án került sor a Kaposvári Természetbarátok Turista Egyesület kerékpáros szakosztályának szervezésében a “Lássuk a Vidrát!” címen kiírt kerékpáros túrára, amin én is részt vettem. Bár aznapra rekkenő hőséget jósoltak, -és ez így is volt- mégis 13 fő vállalkozott a közel összesen 85 km-es távra. Volt köztük férfi és nő, idősebb és egészen fiatal is, szóval nagyon vegyes társaság jött össze, de mégis mindenki remekül érezte magát. Mivel nem a gyorsaság számított, kellemes tempóban, pihenőket közbeiktatva lazán letekerte mindenki ezt a távot is, ráadásul bicajon ülve a nagy meleg sem érződött annyira, hiszen hűtött a menetszél. :)

Fogadjátok hát képes túrabeszámolómat.

A lejátszó gombot kéretik megnyomni :)

[oqeygallery id=143]

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket a kerékpáros túrákkal kapcsolatban, a következő linkre kattintva megnézhetitek a KTTE oldalán, hogy milyen szervezett nyílt tekeréseken vehettek még részt idén.
http://termeszetbaratok.gportal.hu/

Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérlek látogasd meg a facebook oldalunkat is és lájkold! Hamarosan a képeket ott is elérheted, majd lájkolhatod, megoszthatod, jelölheted! Facebookhoz katt IDE!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .