2014. március 29. szombat

Az örökbefogadási nap

A Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület által szervezett örökbefogadási napon jártam ma.
Nos. Nem könnyű visszaadni egy olyan gyönyörű nap élményét, mint a mait, képekben. Főleg, hogy egyben szomorú is volt (én legalábbis így éreztem legbelül) belegondolni, hogy mi emberek mit is teszünk a legjobb barátainkkal, a kutyákkal. Persze önmagában az örökbefogadás egy jó dolog, hiszen sosem lehet tudni, hogy miért is vesztette el jó barátunk előző gazdiját. De mégis szomorú, hogy sok esetben gondolkodás nélkül kirakják őket.De térjünk vissza inkább a szép oldalára, hiszen ma nem csak 1 kutyus találd gazdára, és mindenki jól érezte magát, mindezek mellett, Szita Károly, Kaposvár Polgármestere 7 millió Forintos támogatást adományozott az Egyesületnek a további munkájuk sikerességéért!
De inkább beszéljenek a mai napról a kutyusok, hiszen a főszereplők ők voltak! (képekre kattintás után nagy méretre váltanak)

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .