2014. május 4. vasárnap

Nagy Balázs – Istovics Gergő Magyarbóly után

Magyarbólyon túl, de még Bükfürdőn innen sikerült elkapnom Istovics Gergőt, akit Nagy Balázs mellett volt navigátor nemrég.

Gálosi Gergely: Sziasztok, Nagy Balázs – Istovics Gergő páros! Hétvégén sikeresen abszolváltátok a 8. Magyarbóly Kupát. Milyen eredménnyel sikerült zárni?
Istovics Gergő: Szia! MARB (Magyar Amatőr Rally Bajnokság) abszolút 5. hely! Illetve 3.kategóriában 3. hely. Sajnos a második hely kb 2 mp-en(!) múlott…

Nagy Balázs-Istovics Gergő, Magyarbóly, 2014. (kép: Istovics Gergő)

Nagy Balázs-Istovics Gergő, Magyarbóly, 2014. (kép: Istovics Gergő)

Gálosi Gergely: Látva a hétvégén készült képeket, páran megszenvedtek egy-egy pontjának a pályával. Veletek mi volt a verseny alatt?
Istovics Gergő: A pálya egy városi pálya amit én személy szerint nem szeretek, de az utóbbi években mindig jól mentünk rajta. Sok erős autót utasítottunk magunk mögé, amit jól mutat az abszolút 7. és ugye MARB 5. hely.

Gálosi Gergely: Mi az amit kiemelnél a hétvégével kapcsolatban? Sajátos élmény született?
Istovics Gergő: Amit fontos megjegyezni, hogy sajnos az amatőr sorozatokban is egyre inkább dominál a pénz, hiszen rengeteg “űrhajó” van a mezőnyben, és nem tudjuk már mindenkivel felvenni a versenyt, pedig a nézők elmondása szerint is 110%-on autózunk.

Gálosi Gergely: Külön megemlíteni valód?
Istovics Gergő: A CSR médiának és a Maricsek Racing Teamnek köszönhetően minden sprint futamon részt tudunk venni idén, amiért nagyon nagy hála jár.

Gálosi Gergely: Következő verseny?
Istovics Gergő: Következő derby az Bakonya lesz, ami az egyik legjobb, legtechnikásabb pálya a bajnokságban. Igyekszünk ott is helytállni és körmünk szakadtáig fogunk harcolni egy újabb dobogós helyezésért. Hiszen most a bajnokság 2. helyén állunk a 3-as kategóriában.
Antival pedig vezetjük a P csoportot és a 16-os géposztályt az első osztályban. Jövő hétvégén Bükfürdő rally, ahol Balázs segíti a munkánkat, mint gumis ” tanácsadó” aztán azután jöhet a sprint. Elég jó dolgom van azt hiszem 🙂

Gálosi Gergely: Köszöntem az interjút!
Istovics Gergő: Mi köszöntük a megkeresést!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .