2014. május 8. csütörtök

20 év után ismét a murván…

Lángi Attila 20 év elteltével újra murván fog versenyezni a hétvégén…

DYNAMIC RALLY TEAM – Bükfürdő Rallye 2014
Lángi Attila – Veres Gábor, BMW Z4 M Coupe

z4_murva

Z4 murvára építve…

Lángi Attila: Roppant nagy lendülettel készülünk a soron következő Bükfürdő Rallyera! Habár még mindig úgy gondolom, hogy a BMW Z4 nem murvára való gép, a közelgő Fehérvár Rally miatt úgy döntöttem, hogy a Murva Bajnokság május 10-11-ei fordulóját sem hagyhatjuk ki. Jó alkalom lesz ez a kocsi tesztelésére és a 20 év kihagyás utáni visszarázódásra. A pályafutásom nagy részében murvás futamokon vettem részt, és imádtam azokat a versenyeket – ám 1993 óta eltelt némi idő, ezért nem lesz könnyű dolgom a hétvégi derbin.

Már több napja, látástól vakulásig dolgozunk a kocsin, hogy felkészítsük a murvás viadalra. Új kisféket és kerekeket kapott az autó, de a futómű maradt a régi – habár már egy hónapja megrendeltük Hollandiából az újat, mégsem érkezett még meg –, csak magasságot emeltünk rajta. A munkánkat azonban a sors nem könnyítette meg: minden megtörtént velünk, ami csak lehetséges, sok minden gátolt bennünket a haladásban. Úgy látszik, nagyon nem akartak elengedni engem erre a futamra az égiek – de csak azért is ott leszünk a rajtban!

Segítségemre ezúttal egyik nagyon jó barátom, Veres Gábor lesz. Gábor nagyon tapasztalt és ismerős Bükfürdő környékén, így maximálisan rá fogok hagyatkozni a verseny során. De ahogy már említettem is, a célunk most csak az, hogy minél jobban felkészüljünk a júniusi, éles bajnoki fordulóra, a Fehérvár Rallyra.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: NANO-IT-AUTO (www.nanolia.com), Montus Futómű Szerviz, Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, MCG Europe Kft., Pro Complex Security, Janódob Kft., M Power Kft., nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, Yakuza Tattoo, bmwtuning.hu, keramiafekbetet.hu, aluhegesztes.hu, IXON and SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.ams-oil.hu, www.archoil.hu, www.gearbox.hu

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .