2014. május 12. hétfő

Gyulai Csaba a 38. helyen végzett a hétvégi Szlovén Kupán

Gyulai Csaba remekül teljesítette a hétvégi versenyét (az edzőnapról ITT olvashattok), íme a beszámolója!

Gyulai Csaba: Hétvégén rendezték meg az idei 2. Szlovén Kupát, ahol 5 magyar is rajthoz állt. A verseny a híres maribori világkupa pályán került megrendezésre. Szombaton az edzéseket még kicsit vizes pályán kezdtünk, majd délutánra folyamatosan száradt, gyorsultak a nyomvonalak. Az edzések nagyon jól sikerültek, annak ellenére, hogy rengeteg volt az esés, kicsúszás. Vasárnap reggel még volt egy óra edzés idő, itt tudtunk még jönni két kört a pályán, majd kezdődött az időmérő futammal, ezt követve egy óra szünet és jött a “finale” a döntő futam.
A mezőny igen erősnek bizonyult, a tavalyi iXS Európa Kupa győztes Miran Vauh is “csak” a 4. helyen tudott célba érni, 3.helyen például Markus Pekoll neve jól ismerhető a világ kupa futamokról is.
A döntő futamra kicsit beborult az ég, de kisebb eső csepergéssel megúsztuk és nem kellett vizes pályán versenyezni, ennek ellenére nem tudtam hibátlan kört jönni, de így év elején nem is ez volt a cél egyenlőre, összességében egy nagyon jó hétvége volt, 6 hónap kihagyás után, újra indult a verseny szezon nekünk is.

Gyulai Csaba a 2. Szlovén Kupa befutójánál

Gyulai Csaba a 2. Szlovén Kupa befutójánál

A magyar eredmények: Gyulai Csaba 3:55mp elite 38.hely, Soronics Olivér 4:09mp u17 6.hely, Vikker Marcell 4:15mp u19 22.hely, Muszula Balázs 4:22mp u15 1.hely, Zámbó Dávid elite kategóra, vasárnapi edzésen megsérült a vála, így sajnos nem tudott rajthoz állni, jobbulást neki, reméljük mihamarabb felépül.

Mi is jobbulást kívánunk Dávidnak, a többieknek pedig gratulálunk!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .