2014. május 15. csütörtök

Szőke Ákos a rétsági Extrém Napon!

MOST érkezett!

Extrém Nap Rétságon – extrém élmény Szőke Ákos mellett

Szeretnél egy életre szóló élmény részese lenni? Akkor ne habozz – ott a helyed a május 17-ei, II. Extrém Napon, Rétságon! Lesz ott minden, ami szemnek, fülnek, érzékeknek ingere: enduro és Formula junior versenyautó bemutató, kerékpáros triál, drift és stunt driving show, és a többi… Az adrenalint és a fergeteges hangulatot, az est folyamán Sub Bass Monster fogja fokozni.

A SOLID Racing Team versenyzője, Szőke Ákos sem hiányozhat a hétvégi programról. A gymkhana tehetség ezúttal nem csak magát szórakoztatja majd, de másnak is lehetőséget biztosít, hogy átélhesse a benzingőz és a gumifüst nyújtotta extázist. Akik éreznek magukban egy kis kalandvágyat és kíváncsiságot, a II. Extrém Napon megtapasztalhatják Ákos mellett ezt az élményt. Gymkhana taxizásban most mindössze 4.000 forintért lehet részed, május 17-én, 10:00-18:00 között!

Sőt, egy különleges ajánlatunk is van az érdeklődők számára! Lájkold a SOLID Racing Team Facebook oldalát (https://www.facebook.com/solidracingteam), és privát üzenetben regisztrálj nálunk az eseményre – így 20%-kal kedvezőbb áron próbálhatod ki a gymkhana életérzést! Habár akciónk az első 15 jelentkezőre érvényes, a helyszínen nyílik még lehetőség az autózásra – este 6-ig ugyanis rengeteg idő van, Ákos pedig nem fogja sajnálni a gumikat. J

Figyeld a csapat Facebook oldalát, hiszen ha követed az instrukciókat, még az is megeshet, hogy Te leszel az a szerencsés, aki a SOLID Racing Team vendége lesz egy gymkhana taxizásra!

Felkészültél? Akkor nyomj egy lájkot, hozd össze a családot és irány május 17-én Rétság! Garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni!

Bővebb információk a csapat, illetve Ákos szurkolói (https://www.facebook.com/szokeaki) oldalán!”

rétság plakát

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .