2014. október 16. csütörtök

Lángi Attila – Veres Gábor a 48. Mecsek Rallye-n!

Lángi Attila – Veres Gábor a 48. Mecsek Rallye-n!

A hétvégén megrendezésre kerülő 48. Mecsek Rallye-n a Lángi Attila – Veres Gábor páros is elrajtol a a BMW Z4 Coupe-val.
Következzék a hivatalos sajtó információ.

“Gondtalan mecseki autózásban reménykednek

DYNAMIC RALLY TEAM – 48. Mecsek Rallye
Lángi Attila – Veres Gábor, BMW Z4 M Coupe

Bizakodva vág neki az október 17-19-ei, 48. Mecsek Rallyenak Lángi Attila. A Dynamic Rally Team pilótája legyőzte egészségügyi problémáit, és újult erővel vág neki az ORB soron következő futamának. Segítségére ismét Veres Gábor lesz majd a BMW Z4 M Coupe anyósülésén, akivel abban reménykednek, hogy végre egy gondtalan, műszaki hibáktól mentes versenyhétvégét teljesíthetnek.

Lángi Attila: Mivel a Budapest Rally elmaradt, egy kicsivel több időnk volt arra, hogy átnézzük és rendbe rakjuk a BMW Z4 technikáját. Van még egy-két apróbb dolog, amin változtatni, finomítani kellene, de ezt megelőzően még ki kell majd próbálnunk az autót, ráadásul lámpasort is kell állítanunk rajta.langi_kassarally14_01

Szerda este utazunk le a helyszínre, csütörtöktől pedig kezdődik az „őrület”. Szerencsére a műtétemet követően már teljesen felépültem, újult erővel és izgalommal várom a futamot. Kivétel nélkül mindig nagyon jól éreztem magamat Pécsett, bár a BMW eddig nem igazán mutatta meg, mire is képes valójában. Bízom benne, hogy most majd bepótolja ezt is. Nekem mindig is a Mecsek Rally pályái voltak a kedvenceim, így már maga az is öröm, hogy részt vehetünk ezen a rendezvényen. A zobáki és a repülőtéri szakasz is ismeretlen még számomra, de belső kamerás felvételekből már próbáltam tájékozódni a gyorsaságik jellegét illetően. Azt azonban már előre látom, hogy nagy küzdelmeink lesznek a sötétséggel… Emellett pedig a gumiválasztás is sorsdöntő lehet, ami erőteljesen függ az időjárás alakulásától is.

A cél még mindig az abszolút 1. hely lenne, de azért tisztában vagyunk a képességeinkkel, így még egy darabig motiváló erőként fog ez ránk hatni. A hétvégén csak jól szeretnénk érezni magunkat – és ezzel azt hiszem, nem is lesz probléma, hacsak valami műszaki hiba nem rondít bele a hangulatunkba. Külön öröm számunkra, hogy néhány versenyzőtársunk mezőnyt váltva fellépett hozzánk a rallye2-ből. Gyarmati Ariel és Tőzsér Áron is kiváló pilóta, Rafi (Rafael Tamás) mellett velük is összemérhetjük majd az időnket. Szeretnénk a BMW-s alakulaton belül versenyképes teljesítményt nyújtani és Magyarország egyik legjobb rallys közönségét maximálisan kiszolgálni. langi_kassarally14_02

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: NANO-IT-AUTO (www.nanolia.com),Montus Futómű Szerviz,Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, MCG Europe Kft., Pro Complex Security, Janódob Kft., M Power Kft., nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, Yakuza Tattoo, bmwtuning.hu, keramiafekbetet.hu, aluhegesztes.hu, IXON and SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.ams-oil.hu, www.archoil.hu, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .