2014. október 27. hétfő

Töröcskei Halloween Party

Egy igazi, hamisítatlan, minden korosztályt megmozgató és mosolyra fakasztó eseményen voltam vendég a hétvégén.

Igen, ez a töröcskei Halloween Party volt, amiről előzetest már láthattatok nálunk (aki kihagyta volna az ITT pótolhatja).
A település apraja-nagyja gyűlt össze és a állt neki tököt faragni, mókásan ijesztő figurákat készíteni papírból és hurkapálcikából.
Természetesen jelmezbe is be lehetett öltözni, ezt még a nagyobb gyerekek is bevállalták a móka kedvéért, majd természetesen mindenki megmérettetett a legjobb jelmezért vívott versenyen is.A tökfaragás is versennyel végződött, a 3 legjobb darab még kiállításra is kerül Kaposvár belvárosában.

Összegzésül én csak annyit tudnék mondani, hogy remekül éreztem magam, még ha csak néző is voltam, és nagyon jó volt látni, hogy még vannak ilyen közösségek. Jó lenne minden városrészben, havonta valami hasonló megmozdulás és akkor bizton állíthatom a gyermekeink még tudni fogják mi is a valódi közösségi élmény.
Remélem a további programokra még többen érkeznek majd Töröcskére!

Képes beszámoló (a képekre kattintva közepes, majd onnan teljes méretre lehet váltani):

A képek hamarosan a Facebookon is elérhetők lesznek!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!

Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .