2015. március 16. hétfő

2015. évi Tolna Megyei Kerékpáros Évadnyitó

2015. évi Tolna Megyei Kerékpáros Évadnyitó

Idén is szép számmal akadtak indulok az immáron sok éves hagyományokkal rendelkező Tolna Megyei Kerékpáros Évadnyitón.

2015. évi Tolna Megyei Kerékpáros Évadnyitó - fotó: Tamási Kerékpársport facebook

2015. évi Tolna Megyei Kerékpáros Évadnyitó – fotó: Tamási Kerékpársport facebook

A versenynemzetközi szintjét két szerb csapat is, a Spartak Subotica (Szabadka) és a BK Sombor (Zombor) is biztosította, rajtuk kívül természetesen egész Magyarországról érkeztek versenyzők (Mosonmagyaróvárról, Szegedről, Szekszárdról és Kecskemétről is).

A népes mezőny 16 csoportban mérettetett meg. A minden eldöntő, befutó előtti emelkedőn el is dőlt az összetett, mely az alábbiak szerint alakult: Dragojevics Milán (Spartak), Dario Marton (Sombor)és a dobogó harmadik fokáért Mészáros Máté (Kecskeméti Elsősor SE) küzdhetett.

Az eredménylista ITT érhető el, illetve a Tamási Kerékpáros Alapítvány fotói (115 db) IDE kattintva tekinthetők meg, illetve a Tamási MTB SC fotói ITT láthatók.

A rendezők írása a Tamási Kerékpársport oldalán olvasható, a Sportkulton pedig hamarosan érkezik Balázs Tibor (SZSZKE) beszámolója.

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .