2015. június 26. péntek

2015-ös Időfutam OB: Oetl Netta

2015-ös Időfutam OB: Oetl Netta

Az idei Időfutam OB, U19-es női dobogósával (harmadik helyezett), Oetl Nettával beszélgettünk a verseny után.

Gálosi Gergely: Szia Netta. A tavalyi Gemenc GP óta sajnos nem tudtunk beszélgetni, de remélem most a 2015-ös OB-kat követően ráérsz majd. De térjünk is át a tegnapi eseményre, az időfutamra. Milyen felkészülésed volt a versenyig?
oetl_netta_2015Oetl Netta: Őszintén szólva a versenyre nem volt túl jó a felkészülésem, mivel a télen elhanyagoltma az edzéseimet. De ezt mind nagyon meg is bántam már…

Gálosi Gergely: Ez edzés kimaradást az ember mindig csak utólag bánja meg. Milyen utatok volt Debrecenig? Mi fogadott a helyszínen?
Oetl Netta: Az út, az hosszú volt mint, a legtöbb versenyre. A helyszínen eső fogadott először is, szóval a melegítésig a kocsiba ültem csak. Aztán mikor körbe mentem láttam, hogy egy elég jól megszervezett verseny és kezdett jobb kedvem lenni.

Gálosi GergelyMi zajlott le benned és a pályán a verseny alatt?
Oetl Netta: Az egész versenyen bennem volt egy kisebb félelem, mivel tavaly az esőben eltörtem a kulcscsontom a Diákolimpián, de folyamatosan mondtam magamba, hogy megtudom csinálni, és hogy ne féljek, ez csak egy kis eső. Igazából Kanti Dorottya ellen az esélytelenek nyugalmával indultam mivel ő ugye 2 hónapon keresztül folyamatosan versenyzett, így mikor hátba csapott kicsit “megálltam” és feladtam a versenyt, hiába mondtam magamba, hogy tartsak ki. Persze összeszedtem magam és mentem tovább.

Gálosi GergelyNem lettél első, de a dobogó meglett. Ez milyen érzésekkel tölt el? Hogy érzed, miken kell változtatnod majd?
Oetl Netta: Nem is számítottam az első helyre, hiszen nem voltam eléggé felkészülve erre a versenyre, de nagyon örülök, hogy dobogóra kerültem.
A jövőt tekintve szerintem változtatni most már csak télen fogok tudni, illetve végigedzem ezt az évet. Egy jó nagy leckének veszem, hogy kihagytam nagy részben a téli edzéseket. Sokat fogok edzeni és jövőre remélem jobb leszek.

Gálosi GergelyNos, drukkolok neked a mezőnyversenyben alatt is! Előre is sok sikert! Köszöntem a beszélgetést!
Oetl Netta: Köszönöm szépen! És a beszélgetést is!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .