2015. június 26. péntek

Öt kontinensről jelentkeznek a Tour de Hongrie-ra!

Öt kontinensről jelentkeznek a Tour de Hongrie-ra!

Tegnap felröppent a hír, hogy óriás plakátok legyenek a magyar Tour-hoz, ma pedig már a választ is tudjuk, hogy miért kellene a nézők felé ekkora és ilyen jellegű kampány…

tdh_oriás_plakát

Az óriás plakát

…lévén, hogy már 5 kontinensről jelezték a részvételi szándékukat a csapatok a Magyar Kerékpáros Körversenyre, ami egyben Nemzetközi Kerékpáros Szövetség 2.2-es kategóriájú versenye lesz, augusztus 4. és 9. között.

A mezőnyben Kusztor Péter (mezőny- és időfutam magyar bajnok, többszörös világbajnoki résztvevő, jelenleg a Team Amplatz-BMC versenyzője)  és Lovassy Krisztián (szintén mindkét országúti számban, illetve pályán is rendelkezik bajnoki címmel, a Team Differdange-Losch kerekese) is ott lesz!

„Bennünket is meglepett, hogy ilyen sokan szeretnének részt venni a versenyünkön, öt kontinensről érkeztek jelentkezések. Az induló csapatok listáját július harmadikán hozzuk nyilvánosságra” – nyilatkozta Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie szervező csapatának vezetője.

A hivatalos az induló csapatok bejelentése július 3-án lesz.

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Forrás: http://www.tourdehongrie.hu/

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .