2015. október 13. kedd

Republic 25 éves Jubileumi Koncert Kaposváron

Republic 25 éves Jubileumi Koncert Kaposváron

2015 a Republic együttes 25. jubileumi éve, melynek során október 23-án, az állami ünnep napján, Kaposváron tart koncertet a Városi Sportcsarnokban.
republic_sajtofoto

Az ünnepi alkalomból a Republic zenekar visszatekint negyed évszázados munkásságára, de bemutatja legújabb, immáron platinalemezes albumának néhány dalát is. Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara ezúttal a születése óta szeretettel teli emberi kapcsolatokkal és emlékezetes koncertekkel hozzá kötődő kaposvári közönség előtt lép fel a Sportcsarnok színpadán. 1995. október 6-án és 7-én, mind a két alkalommal háromezer fős közönségük „együttműködésével” itt készült el az első koncertfilmjük (amely „Két nehéz nap éjszakája” címmel jelent meg a Kapos TV felvételével és kiadói gondozásában). A koncerten – szintén több évtizedes együttműködésük hagyománya szerint – közreműködik a Somogy Táncegyüttes jelenlegi táncművész generációja is.

A legkorábbi időktől született nagy slágerek között hallhatjuk a zenekar idén májusban megjelent, „Rajzoljunk Álmokat!” című, dupla aranylemezes albumának néhány dalát is. Ez volt a Republic életében az első olyan lemez, amely már Cipő nélkül született. A zenekar szokásához híven a tagok egyéni szerzeményei nyomán jött létre egy közös zenei alkotás, amelyben természetesen Cipő szellemi és művészi örökségét is továbbviszik.

A Republic együttes az elmúlt 25 év életművéhez hűen az idei évben jubileumi koncertsorozatával és most ezzel az ünnepi koncerttel tiszteleg az eddigi útja, a barátok és a dalaikat szerető közönség előtt. A 67-es úton, Kaposváron…

A koncert 2015. október 23., péntek 19:00 órakor kezdődik helyszín a Városi Sportcsarnok (Kaposvár, Arany János u. 97.)

Vendég: Zoom

Felnőtt belépő: 2.900,- Ft. (elővételben), 3.400,- Ft. (a helyszínen) (gyermekeknek 12 éves korig ingyenes)

Jegyek kaphatók elővételben:
– Kaposvár, Városi Sportcsarnok, Arany János utca 97. (+36 82 527 690)
– Kaposvár, Tourinform Iroda, Fő utca 8. (+36 82 512 921)
– Szigetvár, HAMA ÁRUHÁZ
Információ: +36 30 500 82 71

A fotóra kattintva a koncert facebook eseményére juthat!

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(A sajtóinformációt és a fotót a Republic zenekar juttatta el hozzánk)

 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .