2015. november 9. hétfő

Szentpéteri Csilla és Zenésztársai Kaposváron koncerteztek

Szentpéteri Csilla és Zenésztársai Kaposváron koncerteztek

Szentpéteri Csilla zongoraművész a minap ifjúsági koncertet adott Kaposváron, a Szivárvány Kultúrpalotában.

A helyi diákok és zenetanárok bevonásával létrejött, vizuális elemekkel és különleges látványvilággal dúsított koncerten a diákok hihetetlenül jól érezték magukat – és mi is felnőttek főleg -, bevallásuk szerint minden nap meghallgatnák, újra és újra.

A látványvilág gazdagsága mellett a zenei oldalon Vivaldi, Mozart, Paganini, Liszt, Brahms és társai szerzeményeit adták elő újragondolva, illetve a helyi zenészek bevonásával közösen.

A Sportkult nevében kijelenthetem, hogy ha mindenütt ilyen zeneórák lennének, akkor miden 10. gyerek zenei pályára menne 🙂

Szentpéteri Csilla mellett a Zenésztársak: Kormos János – gitár, Kovács Norbert – dob, Kovács Ferenc – hegedű és trombita, Szendőfi Balázs – basszusgitár, Takács Márton – ütőhangszerek.

Nem is húznám a szavakat, íme pár képkocka – a teljes sorozatot a facebook vagy épp a google drive linken láthatja mindenki.

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 45 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!)

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .