2015. november 10. kedd

Halász Gábort kérdeztük a VII. Fighters’ Night-ról

Halász Gábort kérdeztük a VII. Fighters’ Night-ról

Gálosi Gergely: Üdvözöllek Gábor. Elérkezett a 2015. évi Fighters’Night. Milyen volt az idei szervezés?
Halász Gábor: Üdv. Nos, a 7. szervezésénél bizonyos körök már rutinból mentek, de minden Fighters’ Night más és más, így természetesen idén is maximálisan kellett teljesíteni a feladatot. Szerencsére a szponzoroknak tetszik a rendezvény, így nekik külön köszönet idén is a lehetőséget, hogy biztosítják a hátteret!

Gálosi Gergely: Kik állnak idén a szorítóba? 
Halász Gábor: Amatőr boxal kezdünk, ahol is a 11 éves Németh Péter 1 balatonboglári ellenféllel vív edzőmérkőzést. Szintén bemutató mérkőzésen küzdenek meg Tiringer Enikő és Nyerges Enikő egymás ellen! Ezt követik a profi box mérkőzések: Torres Marin Ericles – kubai, aki a csapatunk tagja – ellenfele a nagykanizsai Orsós Lajos, majd Ambrus Gábor következik, akinek ellenfele még nem ismert!
Itt egy kis stílus váltás lesz, mivel ezután MMA mérkőzés lesz, ahol Török Árpád-Szász Endre csap össze.
Majd őket követi a K1 szekció, Gulyás Gréta-Berkó Adrienn és Sánta János-Rattinger Zoltán (WFC Super Fight), ami megfelelő felvezetés az utolsó 2 Profi box mérkőzésre: Halász Gábor-Zsíros Attila és Novák György-Mihai Macovei (román) nemzeti címmérkőzés.

Gálosi GergelyIdén is lesz sztárvendég, nem is egy!
Halász Gábor: Pontosan! Belinszky “Baby” Krisztina és Kótai Mihály! Mindketten többszörös VB győztesek.

Gálosi GergelyTermészetesen, ha már épp ráértél a felkészülésed mellett, ki is használom a lehetőséget és rákérdezek: Te mire számítasz a meccseden? Hogy érzed, milyen volt a felkészülésed?
Halász Gábor: Az elején nagyon figyelnem kell, az ellenfelem 14 kg-al nehezebb, verekedős. A 2-3. menet táján mikor kiüti magát, akkor előveszem…ez a terv, hogy a ringben mi lesz az majd szombaton elválik!
A felkészülés jól sikerült, kisebb sérülésekkel, de a 6 menetre maximálisan fel vagyok készülve!

Gálosi Gergely: Nos, szurkolunk neked és természetesen mindenkinek a ring mellől szombaton, élőben!
Halász Gábor: Köszönjük!

VII. Fighters Night
További Szekszárd és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .