2016. április 4. hétfő

Toponári bor és pálinka minősítésen jártunk

Toponári bor és pálinka minősítésen jártunk

Az évek óta hagyománnyá vált borminősítés mellé, idén első alkalommal szervezték meg a pálinka versenyszámát is, ami azonnal óriási érdeklődést mutatott és sikert aratott a nevezők körében – a minősítők egyik személye a mindenki által ismert, szakmailag igen nagyra becsült Gyenesi István volt.
89 bor és 103 pálinka tétel várt a minősítőkre a hétvégén megrendezett eseményen.

A borok minősítésén idén vörös kategóriában 1 arany, 17 ezüst és 15 bronz, a rozéknál 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz, míg a fehéreknél 6 arany, 10 ezüst és 16 bronz született és a vándor kupát Tóth József nyerte el.

A pálinkák esetében szőlő és törköly kategóriában 2 arany (legjobb Rohonczi Gyula), 10 ezüst, 10 bronz, termesztett gyümölcsök közt 6 arany (legjobb Isó Lajos), 13 ezüst, 30 bronz , míg a vad gyümölcsök esetében 2 arany (legjobb Galántai János) és 2 bronz minősítés lett.

Az indulóknak a Sportkult is külön gratulál!

Előzetesben pár képkocka, a teljes sorozatot szokásosan a facebook/google drive mappákban találja mindenkit (a képek kattintás után teljes méretre is válthatók)

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 85 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!)

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

A fotókat Gálosi Gergely készítette

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.