2016. április 22. péntek

Bagdi Bella koncert – Kaposváron

Bagdi Bella koncert – Kaposváron

bagdi_bella_kaposvár

Március közepétől júniusig járja majd az országot Előttem legyen mindig út című új lemezével Bagdi Bella. Az életmódfejlesztő énekes 35 magyar városban és 6 erdélyi helyszínen adja elő legújabb szerzeményeit hol a humor, hol a belső nyugalom rendkívüli jelenlétével. Az önfejlesztő tanítások és a zene találkozásának célja, hogy a dalok erejével segítse és fejlessze az emberek lelki-szellemi életét. Kaposváron az Együd Árpád Kulturális Központban adnak koncertet 2016. 04. 29-én 19 órakor.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője több ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogság klubot, és zenekarával évek óta turnézik országszerte. Bagdi Bella idén tavasszal legújabb lemezét mutatja be, a turné első állomása március 11-én Veszprém, majd Kiskunfélegyházán, Ózdon, Komlón, Szombathelyen és számos további helyszínen folytatódnak a koncertek, amelyek mindegyikén a helyi kórházak számára is felajánl 10-10 darab belépőt a zenekar.

Az „Előttem legyen mindig út” lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson.  Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség” – árulta el Bagdi Bella, aki arra buzdítja hallgatóit, ne csak hallgassák, de énekeljék vele együtt élőben is a számokat. „Az éneklés enyhíti az agyban és az izmokban lévő feszültséget, nyugtató, pihentető hatással van a szervezetre. Sokan arra használják a zenémet, hogy enyhítsék egy nehéz nap negatív hatásait vagy elfeledkezzenek valamiről, ami felbosszantotta őket” – tette hozzá az életmód tréner, akinek dalait hallgatói leginkább csak boldogságzeneként emlegetik.

Aki szeretné élőben átélni a Bella élményt, a most induló országjáró turnén megteheti. Bella amellett, hogy zenéjén keresztül útmutatást ad a problémák megoldásához, személyes jelenlétével is hozzájárul a különféle élethelyzetekkel, életszakaszokkal kapcsolatos pozitív elvárások megerősítéséhez.

Jegyek kaphatók az Együd Árpád Kulturális Központban.

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .