2016. május 25. szerda

Olympus-Manfrotto nyílt nap Kaposváron

Olympus-Manfrotto nyílt nap Kaposváron

fotóstop

Mindenkit sok szeretettel várnak az Olympus-Manfrotto ON Tour 2016 rendezvényre!
A kaposvári Fotóstop fotószaküzletben, 2016 június 01.-én szerdán 11.00-tól 17.00-ig kipróbálhatod a legújabb Olympus és Manfrotto termékeket. Győződj meg személyesen az OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek kiemelkedő minőségéről.

Legyél a leggyorsabb!

Az első 20 regisztrálót (a helyszínen) megajándékozzák egy limitált kiadású, egyedi Olympus vagy Manfrotto pólóval, továbbá a regisztrálók között kisorsolnak egy Olympus TG-860 típusú fényképezőgépet, egy Manfrotto Befree Messenger táska (MB MA-M-GY) és egy Olympus meglepetés ajándékcsomagot.

A helyszíneken minden résztvevő egy 10% (Olympus) és 20% (Manfrotto) kedvezményt biztosító kupont kap ajándékba, amit bármilyen Olympus és Manfrotto termékre beválthat az adott üzletben július 31-ig.

Az Olympus-Manfrotto ON Tour 2016 látogatói között kisorsolásra kerül egy E-M10+EZ1442IIR fényképezőgép, egy értékes Manfrotto Befree állvány (MKBFRA4D-BH) és két Olympus ajándékcsomag.

A helyszíneken kitöltött kvíz kérdésekre helyesen válaszolók között egy Olympus 10×50 DPS-I távcsövet és egy Manfrotto PIXI Messenger táskát (MB MA-MS-GY) sorsolnak ki.

A regisztrációhoz kattints ide: Olympus-Manfrotto ON Tour 2016 regisztráció

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .