2016. augusztus 24. szerda

Malgorzata Chomicz kiállítása Kaposváron

Malgorzata Chomicz kiállítása Kaposváron

A lengyel művész kiállítására minden kultúra kedvelőt szívesen látnak a szervezők.

Névtelen-1
Malgorzata Chomicz 

(Olsztyn, Lengyelország)

1970-ben született a lengyelországi Olsztynben. 1995-ben végzett a Poznao-i Szépművészeti Akadémián, kitüntetéssel. 1996-97-ben a Krakkói Képzőművészeti Akadémián gyakornok a grafika tanszéken. 1992 óta az Olstyn-i Pedagógiai Intézet munkatársa. 20 éve tanít sokszorosító grafikai technikákat. 2007-től az Olsztyn-i Warmia és Mazury Egyetem (UWM) docense. Könyvművészettel és sokszorosító grafikával foglalkozik.

Ötven egyéni kiállítása volt, többek között Olsztynban, Gdanskban, Varsóban, Krakkóban, Vilniusban, Rómában, Nürnbergben, Kaposváron, Assisiben, Perugiában, Zágrábban, Trogirben. A művész a 2015 júniusában a Split-i (Horvátország) Diocletianus palotájának ősi falai között megrendezett egyéni kiállítását tartja a legjelentősebb megjelenésének. Több mint 140 csoportos kiállításon vett részt Lengyelországban és külföldön.

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

A kaposvári híreink támogatója:cikkekbe

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .