2016. szeptember 30. péntek

New Level Empire születésnapi koncert az A38 Hajón

New Level Empire születésnapi koncert az A38 Hajón

new_level_empire

Október 20-án óriási bulira készül a New Level Empire. A csapatnak nemrégiben jelent meg második magyar nyelvű dala „Szerteszét” címmel.

Az eddig angol nyelven munkálkodó zenekar idén tavasszal egy magyar nyelvű dallal jelentkezett. A Denizzel közösen készített – azóta slágerré vált – „Valahol” után szeptemberben megérkezett legújabb, az akusztikusabb és őszies hangulatú „Szerteszét”. A legfrissebb szerzemény érzelmesebb, szentimentálisabb tartalmú, de azért nem hazudtolja meg a jól ismert „NLE hangzást”.

Őszi dalhoz, őszi koncert is dukál! A nyári koncertszezon végeztével sem pihen a banda, október 20-án a budapesti A38 Hajón csapnak óriási bulit. Rengeteg meglepetéssel készülnek. A frontember, Zola elmondása szerint: „Ez az este egyfajta nyári élmény felelevenítés lesz. Már csak azért is, mert akik ott voltak a nyári koncertjeinken, vagy eddig bármelyiken, azokat mindenképpen várnák egy közös emlékfelidézésre, ünneplésre!” Az aktualitás azonban nem merül ki ebben, hiszen a New Leve Empire most ősszel ünnepeli a harmadik szülinapját, szóval lesz itt cérnaszakadás! A vendégzenekar a Koalabell, érdemes időben érkezni! A New Level Empire sok szeretettel és nagy hangerővel vár mindenkit október 20-án az A38 Hajóra!

Vendég: Koalabell

Jegyvásárlás:
https://www.a38.hu/hu/jegyvasarlas/program/new-level-empire-koalabell-hu

Facebook esemény+információk IDE kattintva.

További Budapest és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(fotó és szöveg: sajtóinformáció) 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .