2016. október 5. szerda

Gondolat Bonbonok: „Játék, Blöff, Csalás“

Gondolat Bonbonok: „Játék, Blöff, Csalás“

A Gondolat Bonbonok októberi estjének címe „Játék, Blöff, Csalás“ és a beszélgető partnerek – akik a téma elismert szakértői – megosztják velünk tapasztalataikat, hogy sikereink érdekében miért nyúlunk ezekhez az „eszközökhöz“.
Egy este, ahol a sikerhez vezető útnak, egy teljesen más, sokkal sötétebb ösvényeit járják be és megpróbálják megfejteni, mi vezet ahhoz, hogy a siker érdekében sokan képesek bármit megtenni és megmérettetünk valakivel, vagy mindenáron legyőzendő ellenfél a másik fél.

Miért csalunk? Hosszú távon is lehet-e nyerni a blöffel? A játék része-e a blöff és a csalás? Van-e tiszta élsport? Már a paralimpikonok is? Lehet-e nyerni a dopping elleni háborúban? Dopping Vs. technikai dopping? Mekkora szerepet játszik a csalásban, hogy csak az aranyérmet ismerjük el sikernek? A tisztán elért siker, vagy az eredmény a fontosabb?

Két elképesztő tudású és tapasztalatú, kiemelkedően sikeres vendég, akik életútja is sok érdekességet tartogat:

Dr. Mérő László-egyetemi tanár
Dr. Tiszeker Ágnes-a Magyar Doppingellenes Szervezet igazgatója

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is – egy applikáció által – nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel az új évadban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapra!

gondolat_bonbonok_tiszeker_agnes_mero_laszlo

A plakátra kattintva a rendezvény facebook eseményét tekintheti meg és csatlakozhat hozzá.

További Budapest és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(fotó és szöveg: sajtóinformáció) 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .