2016. november 3. csütörtök

Gondolat Bonbonok – Mert kell egy csapat!

Gondolat Bonbonok – Mert kell egy csapat!

November 10-én csütörtökön 19:30-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!

A Gondolat Bonbonok októberi estjének címe „Mert kell egy csapat!“ és Csutka István vendégei elmesélik, hogy csapatban, vagy egyénileg könnyebb-e az áhított siker elérése, mik az előnyei és a buktatói a csapatmunkának és melyik által elért eredmény ad többet.

gondolat_bonbonok_mert_kell_egy_csapat

Tényleg kell egy csapat? Létezik-e csapat nélküli egyéni siker? Mi a „karmester“ szerepe és ki a jó karmester? Mi alapján dől el, hogy ki az igazi vezéregyéniség? Tényleg játék, a csapatjáték? Más a kamerán keresztül a világ és milyen világ található az élsporton innen és túl? Kötelez-e a hírnév, segít, vagy inkább akadályoz? Mi a titka egy jó csapatnak és egy kitűnő vezetőnek? Mekkora szerepet játszik a sikerben a helyes kiválasztás és természetesen még sok-sok kérdés filmművészetről, sportról és sok minden másról.

Két elképesztő tudású és tapasztalatú, kiemelkedően sikeres vendég, akiknek életútja is megszámlálhatatlan érdekességet tartogat:

Sándor Pál – Kossuth-díjas filmrendező
Storcz Botond – 3-szoros olimpiai bajnok – vezetőedző

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is – egy applikáció által – nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel novemberben is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapra!

Jegyek megvásárolhatók a Madách Színház pénztárában, az Alee- és az Aréna Pláza jegyárusitó pultjainál és online a jegy.hu oldalon a következő linken:
https://www.jegy.hu/program/gondolat-bonbonok-60994

A cikkbeli képre kattintva a rendezvény facebook eseménye érhető el.

További Budapest és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(fotó és szöveg: sajtóinformáció)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .