2016. november 9. szerda

Hősök születésnapi koncertek és ’Best of’ album!

Hősök születésnapi koncertek és ’Best of’ album!

Tizenöt éve pár középiskolás srác bulizgatott és csináltak egy hip hop bandát, mit se gondolva arra a hosszú karrierre, amit később befutnak majd… A Hősök zenekar az elmúlt időszakot egy ’Best of’ albummal fejeli meg, és a ráadás két születésnapi koncert: november 11-én Veszprémben, november 12-én pedig Budapesten az A38 Hajón!

November 11-én limitált példányszámban jelenik meg a Hősök ’Best of’ lemeze, amelyen stílusosan tizenöt dal szerepel; tizenegy régi és négy idei szerzemény.
Mindig ódzkodtam az ilyen válogatáslemezektől, de tizenöt év alatt valóban felhalmozódott annyi dal, ami összeállt egy kerek egésszé. A válogatásnál nem a kronológiai sorrendre ügyeltünk, hanem arra, hogy hogyan állnak össze egységgé a darabkák. Jó lesz később visszaemlékezni, arra, hogy tizenöt évesen csináltunk egy ilyet is – meséli Eckü.hosok_2016_cim

 

A születésnaphoz ünnepi koncertek is dukálnak! November 11-én Veszprémben lépnek fel az Expresszóban Diggimennel; november 12-én pedig Budapesten az A38 Hajón örvendeztetik meg a rajongókat. Ez utóbbi egy valódi hip-hop ünnep lesz olyan vendég előadókkal, mint a Jambalaya, Tkyd vagy a Poenick; a koncertek végén pedig Dj Gozth nyújta el a bulit, ameddig csak bírja szusszal a közönség.

A Hősök nemrégiben a MÁV egy balesetmegelőzésről szóló kampányának arca lett. ”A ’Lepörög a film’ adta az együttműködés alapját. A dal megtetszett a MÁV kommunikációs csapatának, és megkerestek minket, hogy forgassunk egy közös kisfilmet. Nagyon örültünk, ennek a lehetőségnek, és szuper volt a közös forgatás is; főleg, hogy engedték, hogy a saját csapatunkkal dolgozzunk. Természetesen fontos volt, hogy könnyen tudtunk azonosulni a kampány üzenetével. Olykor valóban életmentő lehet, ha figyelmesen közlekedünk, és az volt a cél, hogy csökkentsük a halálos balesetek számát a vasútvonalakon.” – fejti ki Eckü.

Ahogy Eckü fogalmazott, még tizenöt év után is eszik a kalácsot… Azt kívánjuk nekik, hogy minimum még tizenöt évig majszolgassák azt a finom péksütit, és ontsák magukból a dalokat.

Hősök születésnapi koncert

  • november 11. – Veszprém – Expresszó
  • november 12. – Budapest – A38 Hajó

Facebookon: Hősök- Veszprém illetve Hősök – A38

További Budapest és környéki programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(fotó és szöveg: sajtóinformáció)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .