2017. május 8. hétfő

Gondolat Bonbonok – Nincs határ

Gondolat Bonbonok – Nincs határ

Május 18-án csütörtökön 19:30-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!

A Gondolat Bonbonok májusi estjének címe „Nincs határ“, ahol is Csutka IStván vendégei elmesélik miképpen képesek ledönteni korlátaikat, bírni a mentális és fizikai terhelést és mi az az üzemanyag, amely egyre csak hajtja tovább őket.

Mi motivál arra, hogy minél nagyobb teljesítményekre legyünk képesek? Mi segít át a holtpontokon? Hol a fizikai és a mentális határ és melyik a fontosabb? Tényleg minden fejben dől el? Hol hibázhatunk a legnagyobbat? Mi segít újból és újból felállni? Tényleg az a legrosszabb, amikor hosszú órákra „beakad egy CD“ és nem tudunk szabadulni egy dallamtól? Mi segít leküzdeni a monotonitást? A név és az eredményeink nehéz terhek?

Két kiemelkedően sikeres, elismert tudású és tapasztalatú, azonban teljesen más személyiségű sportember, akiknek életútja is rengeteg érdekességet tartogat. Van azonban ami teljesen azonos bennük, a pozitív hozzáállás, a mentális erőnlét és az a szándék, hogy sose adják fel.

Dr. Lubics Szilvia – ultrafutó
Mányoki Attila – hosszútávúszó

gondolat_bonbonok_nincs_határMegválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is – egy applikáció által – nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel májusban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapra!

Időpont: 2017. május 18., 19:30
Helyszín: Budapest, Erzsébet krt. 29-33.

A rendezvény facebook eseménye ITT.

További Budapest és környéki programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(Fotó és szöveg: sajtó információ)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .