2017. május 30. kedd

Szimpátia séta a Futrinkáért az Andrássy úton!

Szimpátia séta a Futrinkáért az Andrássy úton!

Kedves Futrinkás Örökbefogadóink, Támogatóink, Barátaink és Követőink!
Biztosan sokan értesültetek a Futrinka Egyesületet ért támadásról, a kutyáink jogtalan elkobzásáról, és az azóta is tartó tortúránkról!
Egyik önkéntesünk szervezésében 2017. május 31-én SZIMPÁTIA SÉTÁT tartunk, és nagy örömünkre szolgálna, ha sokan velünk tartanátok a kutyátokkal együtt. Ez a támogatás erőt adna nekünk a folytatáshoz. Ezért nagyon számítunk rátok.

A SZIMPÁTIA SÉTA célja, hogy kifejezzük támogatásunkat a Futrinka Egyesület és valamennyi fajtamentő csoportja felé. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az állatvédelmet támogatni és segíteni kell, nem pedig gátolni és ellehetetleníteni. A támogatás bizonyítéka lehet a sok-sok Futrinkás gazdi és Támogató közös sétája, az örökbe fogadott és saját kutyákkal együtt

A SZIMPÁTIA SÉTA 2017. május 31.-én szerdán, 19 órakor indul és kb. 20 órakor ér véget.
Találkozás 18 45 órakor az Oktogon és az Andrássy út sarkánál lévő TG-Fridays étterem előtt. Onnan sétálunk végig az Andrássy úton (a gyalogjárdán) egészen a Hősök teréig.

Kérünk mindenkit, hogy akinek van, Futrinkás pólóban, vagy a kutyákon Futrinkás kendővel jöjjön a sétára.futrinka_séta

Ha annyira rossz idő lenne, hogy még a kutyák sem szívesen mennének sétálni, rendezvényünket természetesen átszervezzük egy másik időpontra!

A rendezvény facebook eseménye ITT.

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
(Fotó és szöveg: sajtó információ)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .