2017. szeptember 6. szerda

Horányi Juli – YOULÏ önálló koncert

Horányi Juli – YOULÏ önálló koncert a Gödör Klubban

Szeptember 8-án élőben is meghallgathatjuk a kedvenc YOULÏ számokat, meglepetésként pedig néhány új dal is előkerül Horányi Juli készülő új lemezéről.

YOULÏ szólókarrierjének építését 2015-ben kezdte meg, miután kivált a Mïus nevű formációból. Horányi Juli mellett a zenekarban Weisz Nándor dobos; Bubnó Lőrinc gitáros, vokalista és Gátos Bálint basszusgitáros szerepelnek. Fennállásuk óta két kislemez és három single dal (Electrica, Szerelemtől szabadon, Wake Up) jelent meg, melyekhez klip is készült. Holdutazás című slágerük két alkalommal is bekerült a Petőfi Rádió TOP40 listájába, Aranyszárnyú dalukhoz pedig nemrégiben Lotfi Begi készítetett remixet.
YOULÏ jelenleg első nagylemezén dolgozik, melynek megjelenését szeptemberre tervezi. A készülő zenei anyagból már szeptember 8-án a Gödör Klubban is kapunk egy kis ízelítőt. Az egész estés szórakozásról a zenekar előtt és után DJ gondoskodik.

YOULÏ koncert
Gödör Klub (Budapest, Király u. 8-10, 1061)
2017. szeptember 8., 19:00 óra
Belépő: 1.500 Ft (30 db limitált belépő 990 Ft), helyszínen: 1.800 Ft
Online elővétel: TIXA.hu

A facebook esemény ITT érhető el.

Hallgasd…
https://www.youtube.com/watch?v=c97i-5ZjxVQ
…és nézd is 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=TApGAHLwQV8&list=RDTApGAHLwQV8

További Budapest és környéki programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

(Fotó/információ: sajtóinfó)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .