2018. április 9. hétfő

Új PLACC a Balatonon?

Új PLACC a Balatonon?

A minap Császári Flórával, a PLACCok megálmodójával és folyamatos fejlesztőjével futottunk össze. Mert hogy lesz a Balatonon is egy új, a Kikötő PLACC!

Új PLACC a Balatonon? Kikötő PLACC

Új PLACC a Balatonon? Kikötő PLACC

Gálosi Gergely: Mi a tervezete az új PLACCnak?

Császári Flóra: A terv egy kisváros, ahol lehet jókat enni-inni, és magyar termelőktől vásárolni. Vitorlákból építünk egy nagyon dizájnos piacteret a tervezőknek, kiállítóknak. Aki jön majd le a Balcsira, az mindenképp térjen be hozzánk feltölteni a készleteit, vásárolgatni, jól érezni magát! A vendéglátói részt a Food Truck Show csapata szervezi. A piacot pedig a Budapesten már több éve ismertté vált PLACC piacok csapata.
Azt szeretnénk, ha színes és extra minőségű piacot, pihenőhelyet ismernének meg bennünk a látogatók. A cél, hogy a Balatonra látogatóknak mi legyünk az első állomásuk. A Kikötő PLACC. Ez hiánypótló közösségi tér/vásár ebben a térségben! Már javában zajlik a területrendezés, kialakítás, infrastruktúra építése, a vitorlák, azaz fedés tervezése-kialakítása. Lassan kialakul minden és kezdhetünk is!

Gálosi Gergely: Mikor indulna?
Császári Flóra: Ha a tavalyi évet nézzük, Pünkösdkor (május 18-21. ) indult le a tömeg a Balatonra. Így tervezzük mi is, hogy az első időpont: Május 18-21. Extra rossz idő esetén csúsztatjuk a megnyitót.

Új PLACC a Balatonon? Kikötő PLACC

Új PLACC a Balatonon? Kikötő PLACC

Gálosi Gergely: Milyen időbeosztással futna?
Császári Flóra: Kezdetben csütörtöktől vasárnapig leszünk nyitva, reggeltől estig, mint egy közösségi csodakert – piac, vásár, étel-ital, lounge. Ha nagyon beindul, akkor szezonban egész héten leszünk! 

Gálosi Gergely: Azok, akik Budapestről mennének le, merre induljanak?
Császári Flóra: Lejutni Fűzfőre Pestről vonattal is max. 1 óra. Pontos cím: Balatonfűzfő, Aradi utca 2. A CBA melletti telek. A 71-es főút mellett.

Gálosi Gergely: Vártok még kiállítókat, akik szeretnének részeseivé válni?
Császári Flóra: Igen, még vannak helyek, ahová beférhetnek – jelentkezzenek bátran. A kiállítói jelentkezés: info@divatplacc.hu e-mail címen vagy +36317824386 telefonszámon lehetséges.

Gálosi Gergely: Köszönöm, hogy elsőként velünk és olvasóinkkal osztottad meg ezt a remek hírt – ígérem meglátogatunk majd titeket.
Császári Flóra: Igazán nincs mit és sok szeretettel várunk!

 

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
Fotó: sajtóinfó

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .