2014. július 7. hétfő

Kanti Dorottya sikerei az időfutam és mezőny OB-n

Egy kisebb visszatekintés az OB-ra Kanti Dorottyával.

Gálosi Gergely: Szia Dóci! Örülök, hogy újra látlak, főleg, hogy csak jó hírrel kapcsolatban találkoztunk ismét! Mi is történt Veled az 2014-es Időfutam OB-n?
Kanti Dorottya: Szia! Köszönöm az újabb kérdéseket. A múlt hétvégén megrendezett időfutam bajnokságon korcsoportomban, vagyis wu19-ben első helyezést értem el.

Gálosi Gergely: Gratulálok. Milyen volt számodra a verseny?

Forrás: Kanti Dorottya

Forrás: Kanti Dorottya (kép: Kéri Csaba)

Kanti Dorottya: Köszönöm Úgy éreztem nem az én számom, de sokat készültem rá. A pálya sík volt nagyon pici emelkedőkkel. Személy szerint nekem nem tetszett, zavart, hogy nem tudtam egy tempóra állni.

Gálosi Gergely: Erre készültél leginkább?
Kanti Dorottya: A mezőnyre jobban készültem, azt nagyon szeretem, de ebbe is beleadtam minden erőmet.

Gálosi Gergely: Gyakorlatilag kevesebb, mint 2 egész nap állt rendelkezésedre kipihenni magad, következett is az OB mezőnyverseny része. Sikerült pihenned?
Kanti Dorottya: Gyakorlatilag másnap volt nekem a verseny. Úgy érzem nem voltam fáradt. Hamar kipihenem magam, meg nem volt túl hosszú az időfutam sem.

Gálosi Gergely: Ott azért már egymásközt kellett küzdenetek, nem “csak” az idő ellen. Volt taktikázás, szélezés, meg minden ami ilyenkor esélyes?
Kanti Dorottya: Hát persze. Az U17-es fiúkkal mentünk. Volt bőven próbálkozás és nagyon szép megindulások. Kifejezetten tetszett amikor a Bikeexpressesek szökni próbáltak, nagyon szépen összeálltak.

Gálosi Gergely: …és a végeredmény?
Kanti Dorottya: Ezüstérmet sikerült bezsebelnem, aminek nagyon örülök.

Gálosi Gergely: Gratulálok ehhez is! Hogyan tovább?
Kanti Dorottya: Idén még lesznek versenyeim. Jövő hét vasárnap szurkoljatok nagyon! Ja, és Lilivel és Zsanival én is indulok Sopronban BMX bajnokságon.

Gálosi Gergely: Helyes, csak ilyen tervekkel és sok regenerálódással tekintsd előre! Remélem mihamarabb újra találkozunk, addig is köszöntem a beszélgetést!
Kanti Dorottya: Köszönöm én is és nagyon szívesen!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .