2016. március 10. csütörtök

Kaposvári KK – Egis Körmend kosárlabdameccs

Kaposvári KK – Egis Körmend kosárlabdameccs

A hazaiak több kulcsembere is sérüléssel bajlódott, így a Körmend jelentős előnyhöz jutott. Amíg a Kaposvári KK tartalékosai tartották a frontot, addig a Körmend emberére akadt, de aztán lassacskán beállt a végeredmény.

A meccs statisztika:
Kaposvári KK–Egis Körmend 86–101 (25–25, 19–22, 20–28, 22–26)
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Kapitány, Gorka, Jakab.
Kaposvári KK: Fodor M. (17/6), Baki (5/3), Benke (14/3), Hendlein (18/6), Spica (12). Csere: Jazvin (20), Grebenár (-), Kocsis (-). Vezetőedző: Kmézics Zorán. Edző: Filipovics Gordan.
Egis Körmend: Petty (10/6), Channels (29/21), McKinney-Jones (14/6), Tóth N. (9), Duinker (16). Csere: Lakosa (2), Farkas (2), Dickerson (11/6), Ferencz (8/6). Vezetőedző: Teo Cizmic. Edző: Hencsey Tamás.

Íme pár képkocka ízelítőül – Müller Andrea jóvoltából – , a többit a facebook/google drive mappában találja mindenki.

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 22 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!)

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Fotók: Müller Andrea

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .