2016. augusztus 8. hétfő

10. Zselickislaki Alkotótábor kiállításának megnyitója

10. Zselickislaki Alkotótábor kiállításának megnyitója

Zselickislaki Alkotótábor meghívott művészeinek munkáiból nyílt kiállítás immár 10. alkalommal az Együd Árpád Kulturális Központ 3. emeleti kiállítóterében.
Hagyományaikhoz hűen idén is az alkotótábor zárásaként nyílt a tárlat, hogy megmutathassák milyen gondolatok mozgatták őket az elmúlt héten. A megnyitón közreműködött Horváth Zalán Levente dudás. Bene János a tábor megálmodója és összertartója beszélt az elmúlt 10 évről és, hogy a következő években megújulva folytatódik tovább a tábor.
A résztvevő művészek “népmesei” meglepetésekkel készültek számára, galambröptetés és a tárlaton +egy kép, melyet leakasztva a szögről hazavihetett emlékbe.

Néhány név – a teljesség igénye nélkül – a kiállítókból: Hendzsel Ilona, Bene János, Dr. Hegedüs György, Ficzere Mátyás, Jónás Péter, Bihary Sarolta és még sokan mások.

Íme pár képkocka a megnyitóról, a teljes sorozat alattuk érhető el.

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 17 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!)

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

A kaposvári híreink támogatója:cikkekbe

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

A fotókat Gálosi Gergely készítette

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .