2015. május 19. kedd

Cered Rally 2015: Domokos Attila – Kovács Csaba

Cered Rally 2015: Domokos Attila – Kovács Csaba

Kategória 5. hely, eltűnt sebességfokozat és “hektikus időjárás” jellemeste a versenyzőpáros hétvégéjét a ceredi futamon.
Lakati Anettel beszélgetett Domokos Attila.

Ezen a napon a többiek gyorsabbak voltak….

Domokos Attilát kérdeztem, a Cered – Zagyvarónai versenyről.

Hogy éreztétek magatokat a rendezvényen?
Nagyon jól éreztük magunkat! Ez a gyorsasági szakasz minden szempontból kifogástalan, tele technikás kanyarokkal, de vannak benne lobogós részek is.
Sajnos a hektikus időjárás egy alkalom kivételével nem kedvezett azoknak, akik alacsony rajtszámmal indultak, de a rally ilyen, legközelebb fordítva lesz.Domokos

Mennyire feküdt a Suzukinak a Ceredi gyors?
Az autónk nem egy „erőgép”, viszont nagyon jó futóműve van, így azt gondolom, hogy összességében fekszik neki az ilyen kanyargós, technikás pálya.
Nehezítette a dolgunkat, hogy valahol a második gyors közepén eltűnt a kettes fokozat a váltóból, így csak 3-ast, 4-est tudtunk használni. (Helyenként azért ez így izgalmas volt.)

Elégedettek vagytok az elért eredményetekkel?
Sikerült befutnunk a csoportunk 5. helyére ebben a kiváló mezőnyben. Szerettünk volna küzdeni a kategória dobogós helyeiért, de ezen a napon a többiek gyorsabbak voltak. Ezúton is Gratulálunk nekik!domokos2

Hol láthatunk benneteket legközelebb? Milyen versenyek szerepelnek a 2015-ös versenynaptáratokban?
Úgy tervezzük, hogy az Északi régióban az idén még 4-5 versenyen indulunk, Mátrakeresztes, Vác biztos, a többi még képlékeny.

Köszönöm a riportot, sok sikert az elkövetkezendő futamaitokhoz.

Interjú: Lakati Anett; képek: all-in-photo.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .