2015. december 2. szerda

Andrássy Antal emlékkiállításán jártunk

Andrássy Antal emlékkiállításán jártunk

Tegnap este a kaposvári Agorában megnyílt Andrássy Antal emlékkiállítása.
A tárlatot Horváth Gáborné, az Együd Árpád Kulturális Központ igazgatója üdvözölte, majd Dr. Tóthmátyás László, a Rippl-Rónai Alapítvány Kurátora nyitotta meg.

Andrássy Antal életében rengeteget alkotott, több kiállítása is volt – az itt felvonultatott képei mind magánykézben vannak, amit szívesen adtak közre a tulajdonosok az emlékkiállításra. Ez és a “teltházas” megjelenés is jelzi, hogy a tavaly elhunyt művészt mindig is csodálták, rengetegen ismerték, szerették.

Be kell hogy valljam, este fél 9-kor még mindig érkeztek látogatók, mikor én már azt hittem, hogy egyedüliként nyugalomban fotózhatom majd a képeket. De nem, nem így történt, 5-10 fős csoportokban folyamatosan érkeztek az emberek. Szerencsére január 9-ig megtekinthető a kiállítás.

Reméljük az újszerű kezdeményezés is mindenkinek tetszett, miszerint a Sportkult.net és a Bodri Pincészet borkóstolóját élvezhették a megnyitón egybegyűltek.

Íme pár képkocka ízelítőül, aki minden képet látni szeretne, annak a facebook/google drive mappákat javasoljuk.

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 58 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!)

Külön köszönet a Bodri Pincészetnek a támogatásért

A Tour de France bejegyzéseinket a Bodri Pincészet támogatta

A kiállítás borkóstolóját a Bodri Pincészet támogatta. IDE kattintva megtekintheti weblapjukat!

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .