2016. május 3. kedd

Tájékozódási Világnap Kaposváron is!

Tájékozódási Világnap Kaposváron is!

A Nemzetközi Tájékozódási Futó Szövetség (IOF) 2016.05.11-én a tagországokban meghirdette a „Tájékozódás Világnapját”. A kezdeményezéshez csatlakozott a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség és Kaposvár város képviseletében a Zselic Tájékozódási Futó és Szabadidősport Egyesület is. A cél az, hogy ezen a napon minél többen ismerkedjenek meg a térképpel való tájékozódással.
Nemzetközi honlap:
Magyar honlap:
Zselic Tájékozódási Futó és Szabadidősport Egyesület rendezői ezen a napon délután 13-16 óra között egy 10-12 pontból álló tájékozódási futó pályát alakítanak ki a kaposvári Berzsenyi park területén, melyet a résztvevőknek teljesíteni kell. Az eseményre elsősorban a környező iskolák (Munkácsy Mihály Gimnázium, Berzsenyi Dániel Tagiskola, Lorántffy Zsuzsanna Református Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium) tanulóit várják, de természetesen bárki részt vehet a rendezvényen. Az előzetes tervek szerint 250-300 főre számítanak.
A rajtot és a célt az iskolával egyeztetve a Berzsenyi Tagiskola park felőli bejáratánál alakítják ki.
Plusz információk hamarosan!

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .