2014. április 15. kedd

Oetl Netta hétvégi dobogói

Gálosi Gergely: Szia Netta! Hétvégén több versenyen is szerepeltél és mindenhol dobogón végeztél. Elsőre gratulálnék is, majd folytatnám azzal, hogy ha jól tudom kis híján Hegyi Bajnokságot nyertél, igaz?
Oetl Netta: Szia!:) Igen ez így volt, “kis híján”…sajnos a verseny vége nem hegy volt…Igazából egy darab hegy sem volt, inkább csak emelkedő…mivel a vége sprintre ment tudtam, hogy valahol el kell lépni, mert nem vagyok benne jó…a kísérő kocsiból kiabáltak, hogy induljak el, meg is tettem, csak egy lány tudta átvenni a megindulásomat, aki keveset vállalt a vezetésből, így a végső sprintre pihentebben érkezett mögöttem mint én. De örülök a második helyezésnek is, Most már tudom, hogy milyen amikor hátulról, szélárnyékból lelószolnak. Erre a következő versenyeken nagyon oda figyelek majd. 🙂

Oetl Netta 2. helyezés, 2014. évi Hegyi OB (fotó: Oetl Gyula)

Oetl Netta 2. helyezés, 2014. évi Hegyi OB (fotó: Oetl Gyula)

Gálosi Gergely: Tehát mondhatni épp csak lemaradtál. Viszont csapaton belül vittétek a dobogó többi fokát, ami szép teljesítmény! Következő állomásod merre volt?
Oetl Netta: Köszönöm, köszönjük! Tarjánban volt időfutam.

Gálosi Gergely: Ott gondolom szintén mindent beleadtál!
Oetl Netta: Nos, ott igazából mindent nem adtam bele, mert valamiért nem volt verseny hangulatom, de aztán egész jól mentem a végére…2 percet adtam a másodiknak, aki a csapattársam, Bianka volt. A csapat többi tagja is nagyon jól ment a versenyen! Az U19-es dobogó a Bikeexpress-é lett. Elit Nők között is csapattársam Epres Kori nyert, WU15-ben a húgom Dana 2. lett és U17-ben Dian Abel a 3. helyet szerezte meg! 🙂

Gálosi Gergely: Gratulálok, igencsak szép hétvégéd volt! Következő versenyek?
Oetl Netta: Következő hétvégén Debrecenben lesz egy 2 napos verseny, utána 25-26. Diákolimpia, majd vasárnap Szlovákiába mezőny verseny.

Gálosi Gergely: Remélem folytatódik a siker szériád és nem sokára újra beszélgetünk!
Oetl Netta: Én is bízom benne és köszönöm szépen! 🙂

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

One thought on “Oetl Netta hétvégi dobogói

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .