2014. április 14. hétfő

Kanti Dorottya a Hegyi OB WU19-es bajnoka

Gálosi Gergely: Szia Dóci! Elsőre szeretnék gratulálni neked a Hegyi OB korosztályos megnyeréséhez. Mesélj, mi is volt ott.

Forrás: Kanti Dorottya

Forrás: Kanti Dorottya, kép: Kéri Csaba

Kanti Dorottya: Szia:) Köszönöm szépen! Most is azzal kezdeném, hogy szomorú milyen kevés női versenyző van Magyarországon. Lehet, hogy nagy dolog megnyerni egy OB-t, de ha kevesen vagyunk nincs akkora értéke. Nem éreztem, hogy csúcsformában lettem volna, köszönhető az előző heti betegeskedésemnek, amit még most sem hevertem ki. Rajt előtt egy órával, mikor elmentünk melegíteni nagyon rosszul éreztem magam. A fejem nagyon fájt. Amikor visszaértünk mindenki próbált segíteni és az indulásnál már el is felejtettem, hogy bármi bajom volt. Próbáltam teljesen a versenyre koncentrálni

 


Gálosi Gergely:
 Nos, síkon lakó leányzótól szép teljesítmény megnyerni ezt az idei, kissé hányattatott sorsú hegyi OB-t. Mik a következő versenyek és célok?
Kanti Dorottya: Montenegrói edzőtábornak köszönhetően nem jelentenek akadályt a hazai “hegyek”. Előtte rendkívül gyűlöltem már az emelkedőt is, de mostanra megszerettem. Ha jól tudom a következő fontosabb verseny a kritérium OB. Sokat kell rá készülnöm, nem az erősségem. Minden tőlem telhetőt megteszek és persze rengeteget edzek.

Gálosi Gergely: Nos, előre is sok sikert kívánok ezekhez. De megkérdezném, hogy most így már a szezonban milyen felkészülésed is van?
Kanti Dorottya: Mivel Kecskeméten tanulok, sajnos a csapatommal nemigazán tudok közösen edzeni, sőt még sosem edzettünk együtt. A Kecskeméti Első Sor-ral járok ki edzeni. Minden napra megkapom, mit kell csinálnom és a kecskemétiek segítségével meg is csinálom. Az edzéstervet Molnár Pistitől kapom, ő az aki a csapatom mellett nagyon sok mindenben segít. Többnyire minden nap kimegyek edzeni, kivéve, ha nagyon sokat kell tanulni vagy beteg vagyok.

Gálosi Gergely: Nos, reméljük, hogy a továbbiakban is folyamatosan fejlődsz és csak előre haladsz vele! Hamarosan biztos újra beszélünk!
Kanti Dorottya: Köszönöm a lehetőséget! Szép napot!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

One thought on “Kanti Dorottya a Hegyi OB WU19-es bajnoka

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .