2015. május 13. szerda

Szombathely Rally: Jánosa Ákos – Brunekker Árpád kettős

Szombathely Rally: Jánosa Ákos – Brunekker Árpád kettős

A tavalyi hibájukat átlépve szeretnének elrajtolni idén a srácok, és lehetőleg a murvára koncentrálva célba venni a dobogót.
Tiba Anitával beszélgettek.

El kell hinni, és el kell vállalni

Tavaly nem jutott sajnos túl sokáig a Szombathely Rallyn a Jánosa Ákos – Brunekker Árpád kettős, de reményeik szerint ez idén másképp lesz. A szakaszok csak az előző évi pályabejárásból lesznek ismerősek számukra, de versenyautóval, versenytempóban nem sokat mentek. janosa2

Előző évben annyira jutottunk, hogy fel vannak írva a pályák, de sajnos az első gyorson feladni kényszerültünk. A belsőket már nézegetjük, de nagyon rossz, hogy nem tudunk a munka miatt részt venni a teszten, akármennyire szeretnénk. Ezzel a csütörtöki időponttal nem tudunk mit kezdeni, mert ugye aki Rally2-ben megy, és elmegy tesztelni csütörtökön, az pénteken lóbálja a lábát. Ez munkahely mellett luxus. Mindemellett nagyon készülünk már a versenyre. Bízunk a legjobbakban, mert tavaly akkor jöttünk bele a murvába, mikor már nem volt több futam. Most újra próbálkozunk, és szeretnénk befejezni a versenyt, és minél több ponttal távozni, mert jelenleg vezetjük a kategóriát. A terv az, hogy ahol tavaly hibáztam, az aszfalton, ott óvatos leszek, de aztán nyomjuk neki, mert szeretnénk ismét jó helyen végezni, és ha lehet minél előrébb. Tehát az első háromban jó lenne ott lenni. Elspórolni nem szabad, inkább még jobban fogok figyelni, és akkor megpróbáljuk megcsípni az elején a jó időket. Aztán már csak a megtartására kell figyelni. De könnyű ezt mondani.” – mondta Ákos bizakodva a Szombathely Rally terveit.

Ákos és Árpi a múlt évi hibára már nem is akar emlékezni. Mi értelme lenne tartani attól, ami elmúlt. Egyszer megtörtént, majd most minden jól sikerül. Szóval így állnak a srácok a hétvégi futamhoz. És milyen jól teszik, hogy csak a cél lebeg a szemük előtt, semmi más.

Az, hogy ki kell hagynunk a tesztet, annak nem örülünk, de annak, hogy megint versenyre megyünk, annak viszont annál inkább. Mindenféleképpen dobogós helyre törekszünk, és ennek érdekében meg is teszünk mindent. Remélhetőleg nem történnek idén váratlan dolgok velünk. Vannak, akik mindig ellátnak minket hasznos információkkal, melyeket versenyről-versenyre be tudunk építeni már a pályabejárás során az itinerbe. Ez nagy segítség számunkra, hogy még inkább fejlődhessünk, és előrébb, és még előrébb jussunk. A lényeg, hogy úgy kell mennünk, hogy el kell hinni, és el kell vállalni mindent. Ahhoz pedig nagyon jól kell majd tempóznunk, hogy jó kis fotók készüljenek ismét rólunk. Bízunk benne, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk, nem lesz eső, és élvezhetjük végre újra a murva adta örömöket. Találkozunk a dobogón, remélhetőleg minél magasabb fokán.” – mondta Árpi derűsen.

Támogató partnereink:
MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft. – LFP, Plotter papírok, médiák tekercsben; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. – Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem;  Automobile France Kft. Francia autóbontó; Cafe del Mar – Automata szolárium; HK Trans Kft,; V-System Tam – Informatika; SRT – Speed Rally Team;

Szöveg: Tiba Anita; Fotó: Máté Zsolt”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .