2022. szeptember 16. péntek

Piacok Napja szeptemberben is

A tér szeptemberben újra megtelik élettel és rengeteg kis standdal a Piacok Napja alkalmából! Az immáron évek óta visszatérő belvárosi esemény újra megrendezésre kerül és okoz örömet piaci forgatagokat kedvelőinek.

A Piacok Napja őszi installációjának köszönhetően 2022. szeptember 18-án, vasárnap 11-19 óráig ismét zsongással telik meg az Erzsébet és Deák tér Budapesten, a Belváros szívében. Színes programokkal, igazi őszi vásári forgataggal, jó hangulattal várják a látogatókat erre a népszerű közösségi vásárra. A korábbi, sikeres Piacok Napjához hasonlóan ismét, több száz árus kínálja portékáját egy időben, egy helyen!

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage termék, kézműves gasztró készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok, zero waste és környezetbarát alternatívák és még hosszan sorolhatnánk mindazt, ami várja a látogatókat egy helyen, a PIACOK NAPJÁN, szeptemberben a rendezvényen!

Piacok Napja
Piacok Napja

ADOMÁNYGYŰJTÉS is lesz a Piacok Napja alkalmából – “Pakolj egy (iskola)táskányi szeretetet!” 
A Nem Adom Fel Alapítvány asztalánál kihelyezett adományládákba várunk minden olyan hasznos dolgot, amely a hátrányos helyzetű gyermekes családok iskolakezdését megkönnyíti.
Mi kerüljön a táskába: tartós élelmiszerek, tisztálkodó szerek, füzetek, tollak, ceruzák, tolltartó, egyéb írószerek, játékok, tisztasági csomag, bármi, ami egy gyermek iskolás mindennapjaihoz szükséges.
A csomagokat a Nem Adom Fel Alapítvány fogja eljuttatni az Alapítvány által működtetett, mélyszegénységi térségben lévő Nemadomfel Házak családjai számára.

Időpont: 2022. szeptember 18.
Helyszín: Deák és Erzsébet tér
A szervezői információk ITT érhetők el.

További Budapest és környéki programok ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Kép/szöveg: Sportkult/Gasztrokult

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .