2017. augusztus 16. szerda

Myrtill és a Swinguistique koncert a Jardinette-ben!

Myrtill és a Swinguistique koncert a Jardinette-ben!

Egy remek étterem és a Myrtill és a Swinguistique zenekara egy estére fúziónál. Nem is kellhet ennél több az embernek, hiszen a Jardinette egy családias, franciás étterem, ami tökéletesen illeszkedik a zenekar stílusához, és az énekes álmaihoz.

Myrtill és a Swinguistique koncert a Jardinette-ben!

Myrtill és a Swinguistique koncert a Jardinette-ben!

“Micheller Myrtill és zenekara 2011-ben alakult, műsoruk a XX. század Franciaországának hangulatát idézi fel francia és angol nyelvű dalokkal, vidám gipsy swing stílusban Az első album 2012-ben jelent meg és hamarosan aranylemez lett. Myrtill és a SWINGUISTIQUE 2014-ben megjelent második, magyar nyelvű albuma pedig az 50-es, 60-as évek közismert és elfeledett dalait dolgozza fel, néhány saját dallal kiegészítve. 2016-ban új koncertműsort készítettek, immár Edith Piaf közismert sanzonjait dolgozták fel a rájuk jellemző sajátos stílusukban, amely március 18-án a Müpa nagyszínpadán debütált, hatalmas sikerrel, teltházzal. Ebből az Edith Piaf műsorból is készült lemez, amely 2017-ben országszerte látható lesz.” (Myrtill és a Swinguistique)

A formáció tagjai: Micheller Myrtill (ének), Pintér Tibor (gitár), Pintér László (gitár), Sárkány Sándor (nagybőgő), Gálfi Attila (dob).

Az est alatt természetesen a Jardinette legújabb étlapjáról is bármi rendelhető, illetve a hűtött italok egész sora várja a koncert élvezőit.

Bővebb információkat ITT illetve facebookon ITT érhetnek el.

Időpont: 2017. augusztus 24., 18:00–21:30
Helyszín: Jardinette – Németvölgyi út 136., Budapest, 1112

További Budapest és környéki programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(kép: Jardinette/Myrtill és a Swinguistique – facebook)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .