2012. március 2. péntek

Ott voltunk: “Szeretem Kaposvárt” Alapítvány Díjátadója

2012. március 1-én, az Agórában 16 órai kezdettel kihirdették a “Szeretem Kaposvárt” Alapítvány immáron ötödik pályázatának győzteseit.

Jágerné Katona Zsuzsanna

“Rippl-Rónai József művészete és annak Kaposvárra vonatkozó hatása volt a fő téma” – mondta el Jágerné Katona Zsuzsanna a megnyitón.

A díjak egy részét Kaposvár Polgármestere, Szita Károly adta át, aki beszédében – vicces apropóból – kitért arra, hogy még nagyobb teret kellene adni eme kiállításnak.

Szita Károly

 

 

 

Rengeteg képzőművészeti, irodalmi alkotás érkezett, és ezek alkotói között óriási mennyiségben osztottak ki a szervezők ajándékokat. De szerintem minden pályázónak az volt a legnagyobb élmény, hogy műveiket kiállították, illetve – akár részletként – felolvasták őket.
Magát a kiállítást március 23-ig megtekintheti bárki az Agórában.
Most következzék egy rövid képsorozat a megnyitóról. Rövidesen pár díjazottal – többek közt Kele Dóra, Rozsos Gábor, Lanszki Zsófia – rövidebb interjút is olvashatnak az érdeklődők!

[oqeygallery id=41]
A képek hamarosan elérhetőek lesznek a facebook-os oldalunkon is!

Fotók: Gálosi Gergely

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .