2012. október 5. péntek

Restart

Restart

Nos. Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Olyan régen készült bejegyzés, hogy már a nyári szabadságot is elfelejtettem azóta. Főleg mert nem is volt, mivel kőkeményen hajtott a csapat, hogy a sportkult.net egy igazi “néplap” legyen és mindenki elérhesse. És már nem csak a neten, hanem akár élőben is találkozhatsz a szerkesztőkkel, illetve fotósainkkal, mert a mini központunk elindult.
Amint érzékeltétek a facebook-os oldalunkon, van olyan hely, amit “reklámozunk”. Nos, konkrétan nem reklám, mivel a kaposvári fiataloknak akartunk egy kellemes beülős, beszélgetős helyet, ahol betudnak csatlakozni a sportkult életébe. Igen, ez a Múzsa Kávéház lett. Itt sikerült a mini központot összehozni és remélhetőleg minden olvasónk igényeinek is eleget tudunk majd tenni ital, akarom gépelni, kommunikáció terén is.
Nem csak ez történt velünk a kissé hosszúra nyúlt “szünetünkben”. Erőteljesen nekiálltunk Somogy-Tolna-Baranya megyében elfogadtatni a tényt, hogy tényleg minden igényes rendezvényt megjelentetünk előzetesen, illetve megfelelő egyeztetést követően fotókkal be is számolunk az adott dologról. Ezek mellett sportolókat, sportegyesületeket, civil szférából kimagasló emberek szeretnénk bemutatni nektek, mert legtöbbször elmegyünk az ilyen emberek mellett úgy, hogy nem is sejtjük mennyit tett értünk, a hobbinkért, vagy csupán az jobb életünkért.
Remélem sikerült egy kis információt eljuttatni hozzátok, hogy mi is történt velünk (és talán értelmesen is fogalmaztam 2 óra alvás után…) és rövidesen felkerestek minket élőben is!

Üdvözlettel:
sportkult.net szerkesztőség

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .