2022. október 21. péntek

Macskavilág Alapítvány – Örökbefogadó Nap a Cat Caféban

Cirom cárnő
Cirom Cárnő (a Sportkult mentett szerkesztőségi cicája) kéri: menjetek és szerezzetek be otthonra egy macskuszt! Télen remekül melegítenek 🙂

Október 23-án, délután 1 órától a Macskavilág Alapítvány – Örökbefogadó Nap a Cat Caféban eseményére invitálnánk minden cirmos, fekete, tarka, fehér, teknőc és mindenféle mintával megáldott bársonytalpút imádót. Itt a lehetőség, hogy hazavigyél a Macskavilág Alapítványtól egy mentett cicát. Vagy mindjárt kettőt.

Macskavilág Alapítvány – Örökbefogadó Nap a Cat Caféban délutánján lehetőséged lesz akár tanácsadást is kérni a cicáidnak, hiszen az Alapítvány munkatársai ebben is szívesen segítenek.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy csak megbízható és felelős gazdijelöltek jelentkezését várják, akik benti tartás mellett, egy életen át szeretnék szolgálni a kiválasztott kis kedvencet!

A helyszínen lehetősége lesz minden kedves látogatónak akár támogatni is az Alapítvány oly módon, hogy macskás és állatos motívumos tárgyakból tudnak válogatni. Vagy közvetlen az esemény ideje alatt tárgyi és pénzbeli adományokat is köszönettel fogadnak, hiszen a mentett cicáik ellátása és orvosi költségei nagyon magasak.

Macskavilág Alapítvány - Örökbefogadó Nap a Cat Caféban
Macskavilág Alapítvány – Örökbefogadó Nap a Cat Caféban

A rendezvény Facebook eseménye ITT érhető el.
Időpont: 2022. október 23. 13:00-18:00
Helyszín: Révay u. 6, Budapest, 1065

További programok ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold+kövesd a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Fotó/szöveg: Cirom cárnő oldala/Sportkult

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .