2012. október 12. péntek

Illegal Formation

Egy nagyon friss, fiatal duó mutatkozik be ma a sportkulton keresztül! Ez nem más, mint az Illegal Formation!


Gálosi Gergely:
Kik is alkotják a zenekart?
Illegal Formation: A zenekart két katgimis végzős srác Gál Keve Bánk (gitár, ének) és Zachariás Ádám (ritmushangszerek, ének) alkotják akik már 13 éve osztálytársak és barátok is egyben.
Gálosi Gergely: Milyen zenei előélettel rendelkeztek?
Illegal Formation: Keve a Katgimiben kezdte – máig töretlen – fúvós-zenei pályafutását gyerekkorában, valamint már a Liszt Ferenc Iskola zenekarában is fújja a kürtöt. Gitározás rejtelmeit autodidakta módon sajátította el, az énekkel pedig néhány éve foglalkozik komolyabban.
Zaka a kezdetekben próbálkozott fúvós hangszerrel de inkább a zene alapját adó ritmusszekció érintette meg. Kisebb-nagyobb megszakításokkal 4 éve dobol, énekelni egy éve kezdett.
Gálosi Gergely: Mit értetek már el, mielőtt duót alkottatok?
Illegal Formation: Külön-külön is sok-sok fellépésen vagyunk túl, Keve főként kürtösként tevékenykedett, több országos versenyen illetve minősítőn is elismerésre méltó eredménnyel végzett. Zaka pedig a nagyberki Sona Sonus Rockszínkörrel járja hazánk városait és a történelmi Magyarországhoz tartozó vidékeket. Illetve közös pont a Kick Your Heart zenekar, melyben Keve és Zaka is egyaránt játszanak, ezzel a formációval több helyi koncertet adtak valamint a Somogyi Jazz-Pop-Rock fesztivál bronzérmét sikerült megszerezniük idén szeptemberben.
Gálosi Gergely: Önmagatokról mit mondanátok el?
Illegal Formation: Mindkettőnk életének szerves része a zene, a humor és a lehető legtöbb szórakozás, röhögés. Nem vagyunk normálisak, és ezt pontosan tudjuk magunkról. Szeretjük szórakoztatni az embereket és tapasztalataink szerint a zene tökéletes eszköz erre, akár Németországban egy iskola színpadán ahogy az 2011 szeptemberében történt akár egy aluljáróban.
Gálosi Gergely: Mikor lesz a legközelebbi fellépésetek?
Illegal Formation: A legközelebbi fellépésünk 2012. október 13.-án szombaton lesz, a Múzsa kávéházban este 8 órai kezdettel.
Gálosi Gergely: Mire számíthat a közönség?
Illegal Formation: Egyszálgitáros-akusztikus-csörgős műsorral készülünk mely elég színes, nehezen behatárolható, de legfőképp hazai alternatív pop-rock dalokra alapszik (pl.: Quimby, Kiscsillag, Vad Fruttik, 30y, stb.) és hallhatnak majd néhány külföldi slágert is, de több műfajból is készültünk zenékkel – persze mindegyikbe belevittünk valamit magunkból és a saját ízlésünk szerint dolgoztuk át. Reméljük mindenkinek tetszeni fog aki ellátogat a Múzsába, szombaton este 8-kor!
Gálosi Gergely: Köszöntem, hogy ráértetek!
Illegal Formation: Mi köszöntük az interjút!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .