2014. augusztus 8. péntek

Kiss Viktor diktál Kazár Miklósnak a Baranya Kupán

Kiss Viktor diktál Kazár Miklósnak a Baranya Kupán

Lassacskán mindenki “megérkezik” a hétvégi STEFANI Baranya Kupára egy-egy információval, hogy mi is várható, vagy éppen hogy állt össze a versenyre a csapat. Nos, ez Kiss Viktor esetében is így van.
Következzék a Maxx Race Team sajtóanyaga!

“Új szerepben tűnik fel Kiss Viktor

Maxx Race Team – STEFANI Baranya Kupa 2014

Kazár Miklós – Kiss Viktor, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

Izgalmas feladat vár Kiss Viktorra a STEFANI Baranya Kupa 2014 rendezvényen. A Maxx Race Team versenyzője a tavalyi magyar bajnoknak, Kazár Miklósnak fogja diktálni az itinert az augusztus 8-10-ei megmérettetésen. Mi is lehetne tehát a Kazár-Kiss duó célja? Természetesen az abszolút győzelem!

Kiss Viktor: Pár héttel ezelőtt keresett meg Kazár Miki azzal az ötlettel, hogy mi lenne, ha együtt teljesítenénk egy versenyt. Sokat nem is gondolkodtam a dolgon, szinte rögtön igent mondtam neki. A terve a hétvégi Baranya Kupán meg is valósul: az általam eddig hajtott Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel állunk rajthoz, aminek a bal oldalán Miki, a jobbján pedig én ülök majd. Eddig mindössze három alkalommal, Velenczei Ádám mellett diktáltam az itinert, de biztos vagyok benne, hogy a mostani pilótámmal is egy élmény lesz az autózás.

Kiss Viktor (fotó: sajtóanyag)

Kiss Viktor (fotó: sajtóanyag)

Mindkettőnk számára jó tréning lesz majd ez a futam a szeptemberi Kassa Rallyera. Habár a fő célunk a jó hangulatú autózás lesz, azért mégis versenyezni megyünk, így egyáltalán nem fogjuk félvállról venni a dolgokat. Miki nagyon kedveli és jól is ismeri a mecseki pályákat, így biztos vagyok benne, hogy rengeteget tanulhatok majd tőle a hétvége során, amit a későbbiekben kamatoztathatok is. Azt az „utasítást” kaptam, hogy meg kell nyernünk ezt a versenyt, ezért azon leszek én is, hogy minél többet tudjak segíteni a pilótámnak. A nevezési listát elnézve azonban biztos vagyok abban, hogy nem lesz annyira egyszerű dolgunk, hiszen rengeteg ügyes kezű, tehetséges versenyző áll majd rajthoz a baranyai megmérettetésen.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Jaga Trans-Art Kft.; Profi-Drink Kft.; Deák Hűtő és Klíma Kft. (deakhuto.hu); Brill-Company Zrt.; Sabina 2000 Kft.; Patrimon International Biztosítási Alkusz Kft.; Alcohol Trade Kft.; Benyó Autoszerviz Kft.;

Esély Iskolai Szövetkezet; Makói Pro Sanitas Bt.; Zöld Élet Szociális Szövetkezet; Első Magyar Szociális Vidékfejlesztési Szövetkezet; Út-Garantor Kft.; Flotta Business Car Kft.; Börcsök Trafik Bt.; Esély a Hátrányos Helyzetűeknek Közhasznú Alapítvány (rogers-iskola.hu;www.szefi.hu/gimnazium); Perla Moda Kft. (Magenta-Aréna); JK Kft. (Sztár Motel Balassagyarmat); Absolut Hostess Kft.; Confidenza Kft.; Geoteam Kft.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com; web: www.maxxraceteam.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .