2014. augusztus 8. péntek

Juhászék és a Megane RS is Baranya Kupán

Juhászék és a Megane RS is Baranya Kupán

A Juhász páros a Megane RS-el igazán rutinosnak fognak számítani a hétvégi Baranya Kupán. De lássuk, ők mit is mondanak ezzel kapcsolatban!

“Jót lehet majd küzdeni

Juhász Csaba – Juhász Zsolt
CRASH-MEN TEAM KFT
Renault Megane RS Turbo
STEFANi Baranya Kupa
2014.08.08-10.

Nyolc gyors és egy 5 kilométeres prológ vár rátok a hétvégén, a Baranya Kupán. 

Jó páran lesztek kategóriátokban. Nyolc különböző versenyautó fog neki vágni a hétvégi küzdelmeknek. Hol szeretnétek végezni testvéreddel Zsolt-tal és a Megane RS-el?
– Erős mezőny jött össze M2-ben, jót lehet majd küzdeni. Mindenki ment már ezeken a pályákon, ezért senki sem lesz nagy hátrányban a többiekhez képest. Tavalyhoz képest javítottak a Megane-on, így én is kíváncsi leszek, hogy mennyit tudunk javulni. Nem akarok tippelni, de az biztos, hogy mi padlón megyünk.

Juhászék (fotó: hajoka.hu)

Juhászék (fotó: hajoka.hu)

Tesztnek szánjátok ezt a versenyt egy külföldi futam előtt, vagy azért odateszitek magatokat rendesen?
– Végig 100%-on fogunk autózni. Egyébként is a verseny a legjobb teszt, ahogy Markó Tibi is mondta.

Nyolcvan kilométer gyorsasági szakaszt kell teljesítenetek. Jártatok-e már ezeken a pályákon és milyen autókkal?
– Tavaly is ezek a gyorsaságig voltak, akkor is a Megane-nal indultunk, ez most egy pici előny lesz számunkra. Az autó viszont változott, gyorsabb lett a kanyarokban és az egyenesekben is. Ebből kifolyólag át kell majd írni az itinert is.

Megan RS (fotó: hajoka.hu)

Megan RS (fotó: hajoka.hu)

Mennyire van fejben ezek a szakaszok?
– Lassan 20 éve versenyeztünk először a Mecsekben, úgy gondolom, nagyjából fejben vannak a pályák. Ettől függetlenül még becsülettel felkészülünk, hiszen az ellenfelek is ezt teszik.

Köszönjük Partnereink segítségét!

www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen – Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car – Tools Kft. Mahiti Kft. Észak – Trend – Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex – D, T-Rental. Profi – Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. TGK Trans Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu, Flotál Kft, www.flotal.eu/kapcsolat

A sajtóanyag forrása:  Hajósi Miklós – www.hajoka.hu

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

 

 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .