2014. november 22. szombat

Ferjáncz András és Földi Niki Mitsubishi Lancer Evo-val!

Ferjáncz András és Földi Niki Mitsubishi Lancer Evo-val!

Szerintem a címmel elég sokat elárultam, de a részletekről Krizsán Zoltán kérdezte őket.

“A kihívás adott, várjuk szeretettel
A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki újra koptatja a Bajna-Lábatlan szakasz aszfaltját, mégpedig a MARB Nyugati régiójának 2014. évi utolsó futamán a Cél Trans Rallysprinten. Úgy tűnik megtetszett nekik a pálya, hogy újra nekivágnak.

De mivel és miért is pontosan, arról Ferjáncz Andrást kérdeztem:
Említetted a Pilisvörösvári verseny után, hogy valószínűleg már csak a Szilveszter rallyn láthatunk. Most mégis indulsz a Cél Trans Rallysprinten. Mi az oka? Ennyire jó volt a múltkori verseny alkalmával?
Valóban nem terveztük, hogy a Szilveszter Rallye előtt rajthoz állunk, de nagyon megtetszett a lábatlani pálya mindkettőnknek, ezért most támadunk. Elnézve a nevezési listát, izgalmas verseny várható, hiszen sok ügyes, tapasztalt pilótával kell megküzdenem a hétvégén.
Niki kiheverte a Pilisvörösvári megpróbáltatást?
A hangja már tökéletes, minden rendben, de még ezen a héten is emlegette a hibáját. Mély nyomot hagyott benne élete első etap tévedése. Folyamatosan mondom neki, hogy ne érezze rosszul magát emiatt, mással is előfordul. A lényeg, annyi, hogy újult erővel vágunk neki a hétvége kihívásának.
Szárnyra kapott egy hír, miszerint nem a Hondával vágtok neki a hétvégi megmérettetésnek.
A hír igaz! Tényleg másik autóval fogunk indulni, így érdekesebbé téve a hétvégét.
Milyen autót választottál?
Egy Mitsubishi Lancer Evo IX R4 lesz a játékszerünk a hétvégére. Kaptunk egy visszautasíthatatlan ajánlatot és mivel a márka a szívünk csücske, így nekivágtunk a projektnek, ez a sprint is pont jókor lesz megrendezve, mert mindent elő is tudunk készíteni. A verseny előtti napokban kapja meg az új dekort a gép, illetve a szponzori matricákat is. Kíváncsian várjuk a végeredményt, mert a látványtervek sok jót ígérnek.Ferjancz_cel_trans_beh (3)
Mi a tervetek a hétvégére? Tapasztalatgyűjtés vagy az eredmény?
Legyünk őszinték; ezzel a kocsival nyerni kéne az abszolútot, de nagyon boldog leszek, ha meg fogom tudni számolni a két kezemen hány másodpercet kapok majd Tajmel Tibitől és Tóth Attitól. Kicsit aggaszt, hogy tesztre sajnos nem lesz alkalmunk, ezért az első gyorson tesszük majd meg az első métereinket a Mitsubishivel. A kihívás adott, várjuk szeretettel.Ferjancz_cel_trans_beh (2)
Köszönöm a riportot és remélem minden úgy alakul, ahogy szeretnétek!

Köszönet a támogatásért:
Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Piramis Építőház Kft., Power Racing Kft., Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Z-T Mezőker Kft.

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán; Tel.: +36 30 505 2089; E-mail: krizsan.zoltan@livewireteam.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .