2015. február 6. péntek

Ferjáncz András és Földi Nikolett a Rallyedzésen

Ferjáncz András és Földi Nikolett a Rallyedzésen

LiveWire Rally Team versenyzőpárosa idén február elején a Rallyedzést választotta az FRT-vel szemben. Hogy miért is?
Az Krizsán Zoltán interjújából kiderül.

Játékos évkezdés a Tököli reptéren

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Nikolett 2015.02.07-én kezdi meg az évet az idei első Rallyedzésen, melynek a tavalyihoz hasonlóan a Tököli reptér ad otthont. Kíváncsian és nagy lelkesedéssel várják, hogy újra a Mitsubishivel koptassák az aszfaltot, hiszen több mint egy hónap pihenés után már itt az ideje újra rajthoz állni.
Andrást kérdeztem az edzés előtt:

Hogyhogy a Rallyedzés mellett döntöttetek és nem az FRT-re mentek?
Igazság szerint, tavaly már voltunk FRT-n, úgy gondoltuk 2015-ös évet a rallyedzéssel kezdjük, illetve Tökölön többet és kötetlenebben lehet menni.
Volt már valamelyikőtök a Tököli Rally edzésen?
Most gurulunk először a rendezvényen, mert még egyikünknek sem volt alkalma Tökölön indulni, így az évet egy kis újdonsággal indítjuk. Sok jót hallottunk róla, aki volt már jól érezte magát, remélem ez velünk is így lesz. Andras_edzes (3)

Mi a véleményetek a pályáról a pályarajz alapján?
Hibátlan. Biztosan jól fogunk szórakozni, hiszen tempósnak tűnik a pálya. Összesen három lassítót terveztek, igaz emellett vannak benne szűkebb, kanyargós részek, de a Mitsuban bízva izgalmasnak ígérkezik.

Végig Nikivel fogsz menni vagy lesznek vendégnavigátorok?
Természetesen Niki is jön velem, de most a rántottáért lesz felelős, illetve a régi és új szponzoraimat is beültetem a jobb egybe, hiszen korábbi alkalmakkal is sikere volt az autóztatásnak.Andras_edzes (4)

Mi a célja az edzésen való részvételnek? Tesztelés, felkészülés?
Kizárólag a szórakozás. Bár, hajtásprogramokat fogok azért kapcsolgatni, mert nem vagyok még megbizonyosodva arról, hogy mi passzol legjobban a vezetési stílusomhoz. Az éles tesztünk márciusban lesz, az évadnyitó verseny előtt, egy lezárt és bérelt útszakaszon.Andras_edzes (7)

Történt valamilyen változás a Mitsut tekintve?
Tervezet már megvan, csak a megvalósításra várunk, de annak is hamar eljön az ideje, mert amint hazaérünk Tökölről, Laciék máris bontják szét az autót. Nagyvonalakban a motor, a váltó és a futómű kap revíziót és felújítást, hogy minél felkészültebben indíthassuk a szezont az évadnyitó versenyen.

Köszönöm a riportot és jó szórakozást kívánok a hétvégére.

Köszönet a támogatásért: Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Power Racing Kft., Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Z-T Mezőker Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, Zozo Trans Kft, Kolláth szerviz Kft, Pék cipó BT, Monik trans Kft, Sütőholding Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft., Márton Péter- Sped Kft

LiveWireRally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán; Tel.:06-30-505-20-89; E-mail: krizsan.zoltan@livewireteam.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .