2015. február 3. kedd

Team Prevention: A 2015-ös év

Team Prevention: 2015-ös év

Hétvégén volt a Team Prevention év eleji meetingje.

A megbeszélés egy kellemes helyszínen zajlott le, a budapesti Pastrami étteremben, ahol is a Team Prevention hölgyei felelevenítették a 2014-es évet, és a csapat legfőbb célját.TP_megbeszeles4

Ezt követően rögtön az éves versenynaptárjukat kezdték összefésülni, első számú versenyükkel az élen, ami idén is a Budapest IronMan lesz. Ez mellett természetesen idén már nem elég a kibővült csapatnak, ott lesznek még a UltraBalatonon, a Spar marathonon, és a Zell am See 70.3 IronMan-en is, illetve pár verseny még fixálásra vár.TP_megbeszeles1

Idén is kiemelten foglalkoznak a Mellrákfórum rendezvényeivel, gyakorlatilag fő csapásvonaluk lesz, illetve más, hasonló szervezetek megmozdulásaira próbálnak eljutni,. 2015-re már saját rendezvényt is terveznek, ennek pontosítása még folyamatban van.TP_megbeszeles3

TP_megbeszeles

Hámori Barbara, Tóth Melinda, Király Amanda, Csere Krisztina, Segatto Angie

Mivel a 2014-es bp-i IronMan 70.3 után többen is csatlakoztak hozzájuk (előző cikkünkben ITT olvashat róla mindenki) így kidolgozásra került egy egységes csapat megjelenés, ami a tavalyitól némileg eltérő lesz, és immáron a mezek, pólók, egyéb felszereléseik is egységes design-t mutatnak majd.

Természetesen, hogy tökéletes legyen az összhang, a csapat tagok közt kiosztásra kerültek a felelős munkafolyamatok is, az alábbiak szerint:
Gyenesei Leila – média kapcsolattartó, sportszakmai tanácsadó
Tóth Melinda – civil prevenciós kapcsolattartó, szaksajtó figyelő
Csere Kriszta – sportmédia figyelő, más csapatokkal közös együttműködések
Király Amanda – sport és social média figyelő, versenyszervező
Demeter Nikolett – külföldi képviselő
Segatto Angie: online média kapcsolattartó, operatív és stratégiai felelős

A legközelebbi program, ahol már egységesen jelennek meg, szerdán, február 4.-én a Rákellenes Világnap lesz, amely keretén belül ők is futnak (a Rákellenes Világnap alkalmából több helyen is lesz szervezett futás az országban) és erre buzdítanak mindenki mást is!

Kedves Olvasók, sport kedvelők! Amennyiben szeretnétek folyamatosan nyomon követni a Team Prevention lányainak mindennapjait, ITT a facebook oldalukon megtehetitek!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Fotók: Team Prevention

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .