2015. február 10. kedd

Laza edzés

Laza edzés

Egy laza edzést tudhat a háta mögött a  LiveWire Rally Team versenyzőpárosa, Ferjáncz András és Földi Niki. Az elmúlt hétvégén megmozgatták magukat és a szponzorokat is kicsit a Rallyedzésen.
Bővebben Krizsán Zoltán faggatta őket.

Kötetlen kocsizás

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosának Ferjáncz Andrásnak és Földi Nikinek a szombati, 2015.02.07-i Rallyedzés jelmondata is lehetett volna. A reggel 8 órakor induló kötetlen autókázás nagyon megtetszett párosunknak is, hiszen annyit és annyiszor lehetettek a pályán, ahányszor a kedvük tartotta. Ez idáig nem volt alkalmuk hasonló rendezvényen részt venni, de a jövőben ez változni fog. DSC_0026

Élményeikről Andrást kérdeztem:
Hogy éreztétek magatokat az első Rallyedzéseteken?
Köszönjük szépen minden rendben volt. Sokat kocsiztunk, mentünk keresztbe, amíg a gumik bírták. Sikerült mindent elkoptatni, ami a buszba volt és erre a napra szántunk.

Hogy tetszett a pálya élesben?
Nagyon jó volt, tetszett. A hátsó részen kicsit érdesebb volt a beton, mint amire számítottunk, ott óvatoskodtunk, de a jó részeken úsztattuk a kocsit, ahogy kell.
Terveztek még rallyedzésen való részvételt?
Mindenféleképpen, talán picit jobban is tetszett, mint az FRT, amint említettem már a kötetlenség miatt. Ezen az edzésen tényleg csak a gumi szab határt annak, hogy mennyit élvezkedik az ember.

Hogy sikerült a szponzori autóztatás?
Szó szerint tudom idézni, amit halottam „Életre szóló élmény volt”. Remélem a továbbiakban is sikeres lesz az együttműködés a partnerek felől. IMG_8721

Mi lesz a következő állomás?
Elvileg a következő alkalommal Rally2-ben állunk rajthoz az első, szezonnyitó versenyen az Eger Rallye-n. Már nagyon várjuk, hiszen az autó tökéletes és Nikivel könnyű a közös munka.

Köszönöm a riportot és sok sikert 2015-re!

Köszönet a támogatásért: Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Power Racing Kft., Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Z-T Mezőker Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, Zozo Trans Kft, Kolláth szerviz Kft, Pék cipó BT, Monik trans Kft, Sütőholding Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft., Márton Péter- Sped Kft
LiveWireRally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán; Tel.:06-30-505-20-89; E-mail: krizsan.zoltan@livewireteam.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .