2021. május 28. péntek

Piacok Napja

Piacok Napja – 2021. 05. 30-án a Deák és az Erzsébet tér újra a közösségi piacok színterévé válik. A megszámlálhatatlan kiállító mellett, természetesen programokkal, workshopokkal, gasztro falatokkal, gyermeknapi meglepetésekkel várnak mindenkit a helyszínen.

Miket is láthatunk-érzékelhetünk-kóstolhatunk majd a Piacok Napján?
Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves, gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage termékek, kézműves gasztro-készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, magyar termelők finomságai, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok, ZERO WASTE és környezetbarát alternatívák közül válogathatunk – mindezt egyetlen helyszínen!

Kicsit bővebben:
Szabi a Pék helyben sütött kemencés pizzái, az Aranybarna Palacsintázó különleges GYEREKNAPI palacsintái és a Nem Adom Fel Kávézó pulled pork szendvicsei és kávéspecialitásai várnak minden éhes-szomjas arra járóra.
– Gyermeknap lévén, a kisebbeket 11:00 órától a méltán népszerű KALAP JAKAB interaktív gyerekműsora szórakoztatja. Mellette különleges kézműves workshopokkal, meglepetés programokkal és ajándékokkal várnak mindenkit!
– ZENE! Egész napos élőzene, utcazenészek lesznek hallhatóak. 15 órától egy vidám Nemadomfel koncert és 17:00 órától egy fergeteges BRASS TIME BAND party vár mindenkire, akik egy hatalmas bulival fogják zárni a Piacok Napját!
– az Állatrendőrség Alapítvány kis barátai kint lesznek, hogy mindenkivel megismerkedjenek.
– és nem utolsó sorban megszámolhatatlanul sok kiállító!

Ami még nagyon fontos: a rendezvény gyermek, család és kutyabarát. Tehát vigyünk otthonról bátran mindenkit, akit szeretünk.

Amennyiben szeretsz jótékonykodni, itt a lehetőség! A Piacok Napján szívesen fogadnak elsősorban tartós élelmiszereket, és tisztálkodó, higiéniai termékeket, illetve jó állapotban lévő kreatív eszközöket, ceruzákat, színezőket, festékeket, játékokat stb., amit a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál lehet majd leadni.
Mert ne feledjük, adni jó!

Általános információk:
Időpont: 2021. május 30., 11-19 óra
Helyszín: Budapest, Erzsébet tér és Deák Ferenc tér
Szervező: Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány
A Facebook esemény ITT érhető el, bővebb információért pedig IDE kell írni: piacoknapja@gmail.com

További Budapest és környéki programok ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Kép: Piacok Napja, Facebook

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .