2021. május 31. hétfő

Gozsdu Green Market – gyorsjelentés

A vasárnapi, szép napos időben elsétáltam (eredeti tervezés szerint futtában) szemrevételezni az egyik új piacot, nevezetesen a Gozsdu Green Market-et. Íme egy gyorsjelentés a látottakról (amit egy kisebb jégeső szakított meg).

E remek napon, rengeteg új arcot is megismerhettem – a mai nap extra pozitívum volt. A környező vidékről, de még Zalából is érkezett kiállító.
Láthattam remek bőrműves, textil portékát, ékszereket, szappanokat, a gasztro kedvelőknek valódi házi tejkaramellát, ízes és érlelt sajtokat, házi lekvárokat, de még Dél-Vietnámi kávét és csokoládét is (a felsorolás még így sem teljes). Aki kíváncsi a tegnapi kiállítókra, az látogassa meg a fotósorozatunkat, IDE kattintva.
Nem mondhatnám, hogy hiányérzetem lett volna. Részemről jár a 10 pont a piac szervezőinek és a kézműveseknek is!

Nem is csűrném-csavarnám a szavakat, helyette egyszerűen mindenkinek csak azt tanácsolom: irány vasárnaponként a Gozsdu Green Market!

Gozsdu Green Market - gyorsjelentés
Gozsdu Green Market – gyorsjelentés

Helyszín: Budapest, Gozsdu Udvar (1075)
Nyitvatartás: Vasárnap, 10:00-17:00
A Facebook oldaluk ITT érhető el, e-mail pedig a gozsdugreenmarket@gmail.com címre tudtok nekik írni.

További Budapest és környéki programok ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Kép: Sportkult/Gasztrokult, Gálosi Gergely

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .