2016. április 26. kedd

17. alkalommal lett Bajnok a Fino Kaposvár!

17. alkalommal lett Bajnok a Fino Kaposvár!

Gratulálok. Gratulálunk. Demeter Györgynek, a Csapatnak, a Stáb tagjainak, a Szurkolóknak. A tegnapi nap sokaknak emlékezetes marad.

Egy ember életében se kevés 17 év, egy csapat esetében se a 17 győzelem, amivel egyedülálló lett Magyarországon. Az örök-rangsor élére kerültek – a második helyre szorítva a nagy múltú Csepelt – és mindezek mellett a honi sportág legeredményesebb csapata is lett egyben.

A meccs minden percét élveztem fotózás közben is, ha épp egy akciót, ha éppen a szurkolókat kattintottam, mert öröm volt ilyen lelkes emberek közt eltölteni ezt az időt. Az ünnepi díjátadót követő képkockák pedig azt hiszem önmagukért beszélnek.

Örülök, hogy valamelyest részese lehettem és remélem, hogy a folytatásban újra meg-megtelik a a kaposvári Sportcsarnok, ahogy tegnap este és együtt szólnak a dobok és bármerre folytatja a menetelést a Demeter sereg. Hajrá Fino!

Nem is szaporítanám a szót, íme pár képkocka, a teljes sorozatot szokásosan a facebook/google drive mappákban találja mindenkit (a képek kattintás után teljes méretre is válthatók)

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 83 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!)

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

A fotókat Gálosi Gergely készítette. Aki a közös képeket szeretné logók nélkül, az írjon a facebook oldalunkra, illetve a sportkult.net(kukac)gmail.com címre.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .